A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ezért ne dobd ki a menő papírzacsikat használat után se! +ötlet +fotók

2014. június 30.

ajandekcsomagolas_papirtaskabol.jpg

Ajándékcsomagolás kicsit másképp? Ha Te is igazi újrahasznosító mókus vagy, akkor ezentúl így használd fel leghasznosabban a már kikopott, elszakadt kedvenc reklámpapírtáskáidat! 

Apró tippek, amire nem is gondolnál? Komoly praktikák, amikbe nem vágnál bele tapasztalat hiányában? Mindből rengeteg lesz, csak bírd követni! ;)

Milyen papírtáska jó?

Tulajdonképpen bármilyen, hiszen majd az ajándéknak megfelelőt fogod felhasználni. A merev, kemény papírt is lehet úgy rögzíteni egy-egy nem sérülékeny tárgyon, hogy az igazán menő legyen. Előtte akár össze is gyűrheted és utána kisimítva csak még egy kicsit antikosabb lesz, de már könnyebben fogod tudni használni.

Tudtad, hogy van egy e-mail-cikksorozatunk is, ahol olyan tippeket is küldünk, amikről itt a blogon sem olvashattál még? Gyere, nézd meg! --->

Hogyan?

Nem kell hozzá nagy mókustudomány, de lehet vele trükközni, hogy több oldalról is látványos legyen, vagy az egyik oldal egyszerűen nézzen ki, míg a másik meglepően. És persze utalhatunk is akár, ha arra alkalmas a papír...

ketoldalas_csomagolas.jpg

A fehérneműüzletek táskája pl. pasiknak tökéletes! ;)

natur_ajandekcsomagolas.jpg

Nekem nagyon tetszik, amikor egy ilyen barnás papír(táská)hoz natúr kötözőt (most épp sima spárgát) használunk. Illeszkedik, egyszerű, mégis mutatós. És persze a papírtasak saját fülét is felhasználhatjuk!

Vagy akár minden segédeszköz nélkül csak alul kell egy kis rögzítés, a többi pedig már egyszerű:

papirtasakos_ajandekcsomagolas.jpg

Feliratkoztál már a "150 napos költségcsökkentő tréning"-ünkre? Ha még nem, akkor gyere, hadd mutassak Neked is hasznosabbnál-hasznosabb spórolós tippeket a mindennapokra! Itt iratkozhatsz fel! --->

Kiknek?

- vagány fiataloknak

- környezettudatos barátoknak

- adott márka (pl. Springfield ;)) kedvelőinek

- natúr dizájn fan-eknek

- kandallótulajdonosoknak

ajandekcsomagolas_kreativan.jpg

És persze, ha mókusajcsi van benne, az mindent visz! :D

Tehát: ne kidobd, hanem használd fel! Most épp a papírtáskákat ajándékcsomagolásra. Kíváncsi vagy, mi lesz legközelebb? Lájk! 

zöld ajándék újrahasznosítás természetes kipróbáltuk csomagolás DIY könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr296456427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása