A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

5 okos ötlet, hogyan készíts magadnak olcsón tablettartót +fotók

2013. június 01.

Egy idő után minden tablettulajdonos azon veszi észre magát, hogy tablettartót nézeget a tabletjén. Hála az erdőnek, nekünk itt van keep, aki rögtön megosztotta velünk kutatásának eredményét.

tablettarto.jpg

Lássuk az 5 legspórolósabb megoldást:

1. Ceruzából

tablettarto-ceruzabol.jpg

6 ceruza és négy gumi segítségével már biztosan olyan szögben fog állni a tableted, amilyennek megálmodtad. Érdemes a képen is látható radíros végű ceruzából csinálni, így biztosan nem lesz baja a hátuljának.

2. Fából

tablettarto-fabol.jpg

Munkásabb ugyan, de könnyen lehet, ha egy asztalos veszett el benned. Faragj tartót a tabletednek! (Lehetőleg "hulladékfát" használj alapanyagként, nem szeretném ha a mellettem lévő fát vágnák ki miattad. :P)

Még bele is törhet a fogad! ;) Láttad már a fáknak álcázott mobiltornyokat? >>>

3. Kartonból

tablettarto-karton2.jpg

Ez még egy tejesdobozból is kivágható, igazi divatikon lehet a lakásodban. Láthatóan ez már multifunkciós, hiszen két állása is van. :)

tablettarto-karton.jpg

Ezt meg egymásba se kell tűzni. Egyszerűen csak össze kell hajtani.

4. DVD tartóból

tablettarto-dvd-tarolobol.jpg

"... egy csomó jobbnál jobb ötlet jött, nekem ez vált be egyszerű és tényleg stabil cucc..." Keep megoldása roppant egyszerű, nekem is maradt még a "DVD korszak"-ból ilyen ötvenes tartóm. Én is ki fogom vágni alul két helyen a peremet és voilá. Keep írta, hogy fektetve illetve állítva is tudja használni.

5. Macskából

tablettarto-macska.jpg

Ha pedig tényleg a legolcsóbbat keressük, akkor ne féljünk használni a lakásban található organikus eszközöket sem. ;)

Tehát: tablethez tartót nemcsak venni lehet, hanem egyszerűen összeállíthatunk magunk is otthon megtalálható alapanyagokból +macska. Spórolj te is rajta. Keepnek köszönjük a szuper tippet és tapasztalatot! Ha neked is van spórolós tipped, ne titkold tovább: írd meg most egy mailben a duhosmokus@gmail.com címre, vagy küldd el fb-üzenetben: 

fotó: inneninneninneninneninnen és innen. Ja és a macska innen

spórolás újrahasznosítás praktikus kreativitás tablet ipad DIY

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr15338049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása