A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Spórolás hangulatos kávégyertyával

2013. március 21.

Sokan imádjuk a gyertyákat, mert instant hangulatteremtők. Azonban semminek sem kell drágának lennie. Íme az én illatos gyertyatippem spórolás idejére.

cof.png

Pinteresten mászkálva futottam rá (ha nem ismered a pinterestet akkor futás oda, de vigyázat, mert órák esnek ki úgy az életedből, hogy észre sem veszed:) ), nagyon megtetszett. Az egyszerűsége, a szépsége és a praktikussága. Kávébabot bármelyik boltban lehet venni és ehhez nem a drágát kell venni. Ide csak az aromája miatt kell.

Ugyanis ennek a gyertyának az a varázsa, hogy a kis mécses felmelegszik és így a körülötte lévő kávébabokból aroma szabadul fel. Márpedig a kávé illata teljesen egybeforrt a kellemes, reggeli meleg otthonnal. Ki ne akarná ezt a hangulatot otthonába?

Tálka mindig van elfekvőben, megfelel a salátás is. A teamécses pedig kevesebbe kerül, mint 20 forint. Kávé adagot pedig 300 forintból is megússzuk.

320 forintból újrahasznosítható gyertyád lesz illatos kávéágyásban.

Ami minden vendéged dicséretét begyűjti. Remek tavasszal ki a teraszra, de tökéletes az esti filmnézésekhez is. Nincs veszély, hogy kifolyik a viasz a terítőre és többé egy gyertyád sem fog önmagában árválkodni. Rengeteget lehet spórolni azzal, hogy nem gyertyát veszel, hanem mécsesnek csinálsz környezetet. Hiszen így mindig csak egy 20 forintos mécsest kell csak cserélni.

#tipp1: ha teamécsesből vaníliásat veszel akkor a kettő aroma keveredve... hmm..

#tipp2: csinálj 2-3 darabot is az asztalra

spórolás kreativitás saját készítésű illóolaj DIY könnyen megvalósítható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr385157736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása