A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Karácsonyi ajándékötlet fiatal pároknak

2018. december 09.

Beszerezted már az összes karácsonyi ajándékot, vagy vannak még szeretteid, akiknek gondolkodsz a meglepetésén? Most néhány inspiráló ajándékötlettel készültem, kimondottan a fiatal párokra gondolva. Tarts velem és ha valamelyik megtetszik, akkor egészítsd ki a bevásárló listádat!

ajandek_otlet_paroknak_1.jpg

Nem egyszerű dolog, úgy ajándékötleteket adni, hogy én nem ismerem a megajándékozni kívánt személyek ízlését, hobbiját, pontos korát vagy azt, hogy te mennyit szánsz a karácsonyi ajándékukra. Éppen ezért most mindenféle ötletek jönnek válogass kedvedre!

Társasjáték - akár két főre is

Sok a társasjáték szóról egyből a nagy főigényű, egész családod lekötő játékokra gondolnak, pedig rengeteg két személyre kitalált változatuk létezik. A teljesség igénye nélkül itt van néhány igazán jó változat:

  • A tipikustól egy picit eltérő, de hagyományos logikai játék egymás ellen: Abalone, Gobblet, Quoridor
  • Nyomozós: Mr Jack
  • Árukereskedős: Jaipur
  • Lényege, hogy egymást kell segíteni beszélgetés által (végre nem egymás ellen): Hanabi
  • Személyes két kedvencem, ami két főnek is szórakoztató, de nagyobb társasággal is játszható: Concept és Imagine

Játékboltokban és játékokat forgalmazó internetes oldalakon szerencsés keresni ezeket a karácsonyi ajándékötleteket. De jól gondold meg, hogy hol vásárolod meg őket, mert ugyanazt a játékot több ezer forint különbséggel is megtalálhatod különböző helyeken!

tarsasjatekok_ket_fore_kiprobaltuk_ajanlo.jpg

Fondü-készlet

A fondü-készlet tipikusan olyan dolog, amit a legtöbb ember nem venne magának, de ha már van, akkor imádják és rendszeresen előveszik. Bevallom magam is így jártam, hogy egyik évben kaptunk egy ilyet ajándékba, és azóta gyakran előkerül, hol csokoládé, hol pedig sajtmártogatás céljából. Mivel létezik mécsestartós és elektromos változat is, 2-4 fős de 12 személyes is, sok-sok kiegészítővel így nehéz belőni az árát. 2500 és 30000 Ft között van valahol. 

ajandek_otlet_fiatal_ferfiaknak.jpg

Kollázs jellegű képkeret

Egyre divatosabb és rengeteg otthonban találkozni ilyen családi fotókat rejtő csoportos képkeretekkel. Igazán személyes ajándékká válhat, különösen, ha néhány jó minőségű fényképet is nyomtatsz bele és úgy adod át, de persze a fiatalokra is rábízhatod, hogy milyen pillanatokat szeretnének benne viszontlátni. 

kollazs_jellegu_kepkeret.jpg

Fotózás profi fotóssal

Ha már úgyis a fényképeknél voltunk, akkor szerintem fantasztikus ajándék, ha befizeted őket egy profi fotóshoz, hogy készítsen a párról néhány minőségi képet. Ez lehet műtermi vagy szabadon választható helyszínes is. Szerintem nincs olyan ember mókus, aki ennek ne örülne. Na jó biztos, hogy akad néhány kivétel, de ők csak erősítik a szabályt. :)

clem-onojeghuo-143621-unsplash.jpg

Csodapaplan

Címnek valahogy hosszú lett volna azt írni, hogy "különböző hőmérsékletűre állítható az ágy két oldalán és ezen kívül magától beágyaz, ha felkelsz belőle reggel". Pedig ezt tudja. Létezik. Fantasztikus! A gond, csak az, hogy annyiba is kerül, de mi mókusok nem turkálunk soha senki zsebében, szóval ha szeretnél többet megtudni róla, keress rá és jelezz majd vissza, hogy tetszett a megajándékozott párnak! :)

smartduvet_01.jpg

Ágyneműhuzat pároknak

Az ágytakaróról jutott eszembe, hogy nemrég bukkantam rá pár nagyon aranyos vagy épp vicces ágyneműhuzatra, amik kimondottan pároknak lettek kitalálva. Mielőtt azonban ilyet veszel nem árt finoman kipuhatolni, hogy a te szeretteid megosztják-e a takarójukat egymással, vagy mindenkinek megvan a sajátja külön. Számos minta közül válogathatsz, és az áruk nagyjából 7000 és 20000 Ft között alakul. 

karacsonyi_ajandek_otlet_fiataloknak.jpg

Dupla TV nézős takaró

Összebújni egy kis film előtt sok pár kedvenc pihentető időtöltése és ehhez a tevékenységhez tökéletes ajándék a közös takaró, aminek ujja is van, így tudnak popcornt is majszolni közben. 6500 Ft-tól egészen 11000 Ft-ig kell a pénztárcádat könnyebbé tenned, ha ilyet vásárolsz karácsonyi ajándéknak.

ujjas_takaro_karacsonyi_ajandek_fiuknak.jpg

Mivel tél van és hideg, ezért még mindig maradjunk egy kicsit a jó meleg holmiknál.

Szerelemkesztyű vagy más néven páros kesztyű

Megfigyelted már, hogy a fiatal párok mennyire szeretnek kézen fogva sétálgatni? Számukra tökéletes ajándék lehet egy ilyen közös kesztyű, ami úgy tartja melegen a kezüket, hogy közben nem kell elengedniük egymás kezét. Mint ahogy az a kesztyűknél lenni szokott nagyon sok színben és anyagban kapható. Nekünk is van és imádjuk! :) 

ajandek_otlet_paroknak.jpg

Bögre pároknak

Biztos finomabb a reggeli kávé, ha egy ilyen mosoly előcsalogató bögréből lehet kortyolgatni. Ha megtetszettek a lenti minták, akkor a legtöbb háztartási boltban, és karácsonyi standon, illetve weboldalakon be tudsz szerezni ilyeneket vagy hasonlókat. A két bögre együtt általában 3000-4000 Ft szokott lenni.

paros_bogre_bogre_paroknak_ajandek_otlet_karacsony.jpg

Ajándékozz életre szóló élményeket!

Ha nem vagy híve a polcra rakható, porosodó apróságoknak, akkor lepd meg a mókuspárt egy fantasztikus emlékkel! Fizesd be őket valamilyen élményre! Hatalmas a választék és rengeteg helyen lehet ilyen kalandokra befizetni, az ország más és más szegletén, így most csak felsorolok néhány lehetőséget.

  • hőlégballonnos vagy sétarepülős városnézés
  • víziejtőernyőzés, tandemugrás, kutyafogat túra élmény
  • mesterlövész, paintball, lézerharc élmény csomag
  • borkóstolás vagy vacsora két főre
  • szabaduló szoba belépők
  • gokart pályás jegyek, vagy épp forma-1-es vagy bigfoot autós vezetés
  • mozi, színház, koncert, korcsolya jegyek/ belépők
  • páros masszázs kupon
  • wellness hétvége

Attól függően, hogy mit választottál, 4000 Ft-tól a határ egészen a csillagos ég, szóval mielőtt lelkesen ráböknél, hogy ez az, ez kell, előtte ne felejtsd el lecsekkolni az árcédulát se!

elmeny_ajandekba_karacsonyi_otletek_paroknak.jpg

Most, hogy már tudod, hogy mivel fogod meglepni a kiválasztott személyeket, ne késlekedj tovább és tegyél is azért, hogy bekerüljön a fa alá a meglepetés!

Ha nem jönne meg időben a weboldalakról rendelt termék, akkor vegyél egy szép képeslapot és gyöngybetűkkel írd rá, hogy ez lesz, csak kicsit megcsúszott a kiszállítás. Hidd el, elő szokott fordulni még akkor is, ha októberben rendeled meg, szóval nincs gáz!

És persze, ha elég duci az a pénztárca és a párok nagyot is álmodhatnak, akkor teljesítsd kívánságukat és vegyél nekik egy robotporszívót! A legjobb döntés egy háztartás életében, amikor befektet egy önálló "takarítónőbe"! ;) 

Barátunk, a robotporszívó

játék vásárlás karácsony ajándék lakberendezés meglepetés pároknak

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514405826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepipiktor 2018.12.10. 16:53:50

A poszt remekül rávilágít a mai fiatal generáció torzulásaira!
Milyen már, hogy valakivel együtt vagy, fontos neked, de annyit nem tudsz róla (mert valójában a mobiloddal többet törödsz, mint a pároddal...), hogy mit szeretne, minek örülne.
Így felmész a netre és blogokban keresel megoldást.
Aztán onnan választasz valamit, amihez a kedvesednek nem lesz sok kötődése.
Az ajándék : meglepetés!
Egy marketinges ajánlata nem az, a vásárlás, fogyasztás.
Azaz pénzt adsz a szeretet,a bizalom, a meghittség helyett.

takacsveca93 2018.12.12. 12:34:37

Szerintem ez nem azon múlik, hogy valaki valóban nem ismerné a párját. Általában aki rendelkezik havi jövedelemmel, az a személy megveszi magának, amire szüksége van.. amit pedig nem vesz meg, lehet túlontúl drága... amit lehet te sem tudsz megengedni magadnak. Szerintem jópofa poszt :) A mai fiatal generáció nevében pedig kikérem a torzulást, én inkább úgy hívnám, hogy fejlődés.
Egyébként lehet venni még pár dolgot, én tudom minek örülne a párom, de sajnos nem tudom megvenni majd. www.ujsagomat.hu/emag/ emagon nézelődöm, ott vannak akciók.
süti beállítások módosítása