A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ez a világ legolcsóbb házi magozója +kép

2014. június 12.

meggy_cover.png

Itt a nyár és a finom meggyecskék, illetve cseresznyécskék szezonja. No de hogyan magozza ki legolcsóbban egy mókus, ha nincs otthon meggymagozója? Egyszerűen! Mutatom is, hogy hogyan.

Csinálj gyorsan házi meggymagozót otthon fellelhető dologból!

Hiszed vagy sem, tényleg nem kell hozzá semmi olyan, amit ne tudnál a fiókból előhúzni. Egy új mókusunk küldte az ötletet, amire persze hogy azonnal lecsaptunk. :D Edna még nem tudja, de most indul útjára a mókushírességek között.

Hasonló gyors tippek jöhetnek? Lájkold mókust fb-n is, hogy egy cikkről se maradj le! 

Mi kell hozzá?

  • 1 gemkapocs (nagyobb fajta, minél erősebb, annál jobb) Kipróbáltuk sárgával és pirossal is, azokkal működött. A zöldben nem vagyunk biztosak, írd majd meg itt alul a tapasztalatodat. :)
  • 1 meggy :) (vagy több meggy)

Ha még a pénztárcádnak is finom spórolós tippeket akarsz hallani, akkor mindenképp iratkozz fel még ma a költségcsökkentő cikksorozatunkra! >>>

Hogyan használjam?

  1. nyisd szét úgy, ahogyan a képen látod

meggymagozo2.png

  1. az egyik végét a meggy felső részén told be a mag oldalán
  2. az ívnek köszönhetően nyúlj alá a magnak
  3. és felfelé a lukon húzd ki.

Miért jobb így a magozás?

Sütikbe, tortákra, ahol fontos, hogy egy darabban legyen, ott ezzel az egyszerű kis házi eszközzel meg tudod oldani. Míg a normál kézzel való magozáskor mindenféleképpen két fél meggyre bomlik. Az meg nem néz ki jól a kölök tortáján, ugye?!

Ennél már tényleg csak az a kényelmesebb magozási módszer, ha a nagymamára bízzuk.

Tetszenek Neked is ezek az egyszerű mókusos spórolós megoldások? Akkor nyomj egy lájkot és a következő is el fog jutni hozzád. :)

Köszönjük Mókusok @Ednájának a szuper tippet és képet!

DIY meggymagozó magozó

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr136297773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása