A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így barkácsolj magadnak vágódeszkatartót fillérekből. [DIY] +fotó

2013. november 29.

vagodeszka_tarolo.jpgVagy hívhatjuk a szekrényajtó belsejére rögzített konyhai eszköztartónak is. Nem tudom a nevét, akárhogy is próbálom kitalálni. Biztos van neki szebb is. De látod, érted, miről beszélek. :)

Nem, nem neked kell drótból meghajtogatnod az egészet, viszont nem is kell készen megvenned egy méregdrága tárolót. Lehet, hogy ez nem annyira szép, de praktikus és olcsó.

Snapguide-on találtam ezt az okosságot, amit egyébként is ajánlok Neked is böngészésre, jó kis tippek-trükkök találhatóak az oldalon és folyamatosan frissül. Igazi mókusoldal. :)

Ha szereted a házi bütyköléseket és szívesen spórolsz ily módokon, kövess és hozok még! 

Azt mondja, vegyél egy egyszerű, tényleg filléres drótkosarat (nálunk inkább fürdőszobai tárolónak szokták árulni) egy 100 forintos (vagy 1 eurós) boltban és készítsd el abból.

Csak kövesd a képeket és kreálj saját fantáziád - és konyhai eszközeid igényei - alapján magadnak is egyet.

konyhai_taroloszereles.jpg

Ezek könnyen formázhatóak, így simán el tudod vágni a sarkánál és egyszerűen méretre igazíthatod magadnak. Illetve a deszkáidnak.

Természetesen a megfelelő helyeken és megfelelő mennyiségű illesztésekkel kell rögzíteni, hogy elbírja a súlyt, amivel aztán megtömjük.

Nagy szakértelmet nem igényel, de ha bizonytalan vagy, kérj segítséget (én innen nem vigyázhatok az ujjadra ;))!

konyhai_tarolo.jpg

Tehát: mielőtt szomorúan eldöntöd, hogy Neked bizony soha nem lesz teljes a konyhád, oldd meg Magad. Fillérekből. 

forrás

konyha tárolás helykihasználás DIY

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr745666280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása