A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így tüntesd el a szívás okozta foltokat! +fotók

2013. szeptember 11.

Avagy szóda-szerda rovatunkban: mókus-hatékonyan a nikotinelszíneződés ellen! Ha valaki saját elhatározásból szeretné mérgezni magát ezzel a rossz szokással/szenvedéllyel, de mégsem szeretne úgy kinézni, mint aki már az anyatejjel együtt szívta a bagót is, annak az alábbi trükk jól fog jönni.

nikotinfoltos_ujj.jpgEgyszerű, gyors, tiszta, olcsó és hatásos. Mutatom!

Félreértés ne essék, ez nem egy "Dohányozz bátran!" kampány, éppen ellenkezőleg! A mókusok egyáltalán nem szeretik a büdös cigiszagot, sem a füstöt, sem pedig a vele járó egészségtelenségeket, sőt! A csúnya, gusztustalan elszíneződéseket sem, amiket a nikotin-kátrány keverék előszeretettel hagy maga után a fogakon, az ujjakon… Ez utóbbira azonban van megoldás, így segítsünk a dohányzó mókusokon. 

Neked is jól jön néha a segítség? Lájkolj a hasonló tippekért! ;)  

Igen! Az eddig már jól bevált csodaszerhez folyamodtunk elszíneződés-mentesítés céljából, a nevét már jól ismerjük, ez bizony a szódabikarbóna. :) 

Az első fotó egy szimpla, alig két napig tartó folyamatos (nem megállás nélküli, de elég gyakori) cigarettázás eredményét mutatja. Kézmosás, tisztálkodás természetesen történt időközben, de attól még sárga az a fránya sárga.

foltos.jpg

A mutató- és középső ujjak közötti rész az, ami érintett az ügyben, ez tisztán látszik a képeken. Közelebbről még „szebb”:

kozelrol.jpgBizony, elég ronda, igaz? :(

Na de, nem hiába jó barátunk a szódabikarbóna. Most is bizonyított! :)

Hogyan?

Egy kicsit nedvesítsük be a kezünket, majd szórjuk rá a csodaport, és jó alaposan dörzsöljük szét a problémás területeken. Már „menet közben” is látszik, ahogy szedi le az ocsmány bűnjelet az ujjunkról.

szodazas.jpgA szódát kb. negyedóráig hagyjuk hatni az ujjakon, majd mossuk le tiszta vízzel. Amint ezzel is megvagyunk és megtörölgettük a kezünket, szembetűnő különbséget kapunk. :)

before_after.jpgAki nem hiszi, járjon utána ;) Vagy szokjon le a dohányzásról!

Mindenkinek vannak rossz szokásai és ennek következményei is. Ez még a könnyen megoldatóak közé tartozik. Ha Te is tudsz hasonlóról, ne titkold! ;) 

Köszönjük a tesztelést mókusbarátnénknak! ;)

 

 

 

 

 

 

cigi szódabikarbóna tisztítás folttisztítás szóda-szerda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr75507088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása