A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Az első teljesen napelemes laptop - SOL

2013. július 10.

Végre!!! Ez kell nekem! :) Azért az mennyire kényelmes lesz már, ha tényleg nem kell a töltőt magunkkal hurcolászni! És persze mennyire spórolós, hogy nem kell hozzá áram, hogy használhassam és feltölthessem a notimat.

SOL_napelemes_laptop.jpg

Nem mondom, hogy egy szépség, de még így is bevállalnám. :) Mit tud?

Nem sokat tudni még a pontos részletekről és képek/infók is csak nagyon limitáltan elérhetőek, de mókusizgalommal várjuk a fejleményeket (itt visszaszámlálással követhetjük az indulást). :)

Ha nem akarsz lemaradni, nyomj egy lájkot, új infók esetén azonnal tájékoztatunk! ;)  

 Amit már lehet tudni:

  • 8-10 órát bír töltés nélkül
  • ha fel akarod tölteni, "csak dugd be a napba" :D 
  • ingyenes operációs rendszer (Ubuntu)
  • soha nincs szüksége arra, hogy ténylegesen áramba dugd
  • robosztus kialakítása miatt egészen mostoha körülmények között is használható (pl. szélsőséges hőmérséklet, por, stb.)
  • WIFI - természetesen :) /közvetlen műholdas kapcsolattal/

A WeWi kanadai cégnek jogosan lesz nagy sikere ezzel a laptoppal, ez nem is kérdés. Az ára sem ismert még (bár olvastam 300 dollár körüli összegről), de mindenképp szenzációs újdonság és még igazán álomszerű, hogy egyáltalán ne legyen szükség áramra a számítógépezéshez. 

Ugyanezért imádjuk a mobiltöltős napernyőt is! >>>

Még nagyon új és persze semmiképp ne rohanj a plázába, mert nem találod meg a polcokon, de remélhetőleg hamarosan hozzáférhető lesz a SOL névre hallgató csoda. 

Ugyanilyen szenzációs kezdeményezés és megvalósítás a zéró energiás üzlet is az USÁban és biztos, hogy egyre több hasonlóval fogunk találkozni. Majd szólunk! ;) 

forrás + fotó: solaptop

laptop zöld innováció érdekesség energia napelem napenergia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr605397755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása