A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Spóroljuk meg a mozijegyet

2013. július 05.

A filmnézésben az is jó, hogy sok hasonló embert vonz egy helyre. Hiszen a sci-fit sem szereti mindenki. De aki igen, az beöltözik R2D2-nak is. Rá pedig csak egy hasonló ember nem néz furán. A "kívülállók" inkább piszkálják a miniatűr Millennium Falcon-jával (ugye Á? :P ).

oszd-meg-a-kanaped_mini.jpg

Egy olasz kis start-up arra próbál rávenni, hogy eme poszt megosztása után ne állj meg. Oszd meg a kanapédat is. Hiszen miért is kéne filmet egyedül néznünk?! Mindenképpen érdemes a kanapénkat hasonló érdeklődésű emberekkel megosztani, így ismerkedni is célzottabban tudunk. Lesz kivel kielemeznünk a filmet, vagy csak megosztani a sajtos chipset (amit persze ő hoz! :-D).

Az ötlet egyszerű:

  1. az oldalukon regisztrálok
  2. új eseményt veszek fel (megadom a helyet, időt és a filmet)
  3. várom a jelentkezőket

Tetszenek az ilyen innovatív kezdeményezések? Nyomj egy lájkot, hogy ne maradj le a következőről Se.

Másik oldalról pedig:

  1. felmegyek az oldalukra
  2. lekérem, hogy a környéken milyen filmek lesznek
  3. jelentkezem a nekem tetszőre

Mielőtt még megijedsz, hogy nem akarod a texasi láncfűrészest beengedni az otthonodba, a jelentkezővel tudsz levelezni is, illetve megtekintheted a "hírnevét" is (visszajelzések). Ismerkedni meg csak ismeretlenekkel tudunk ugyebár?! :)

Kipróbáltam?

oszd-meg-a-kanaped2_mini.jpgPest 49 kilométeres környezetében mindenki irigy a kanapéjára.

Tettem volna, de 45 kilométeres körzetre állítva a keresőt sem találtam lecsapható kanapét (pesti vagyok). Igaz, ez egy olasz kis cég, nem ide reklámoznak. Az oldal viszont nemzetközi, így titkon azt remélem, hogy a poszt hatására, Te felteszel egy eseményt. Kommentben mindenképp írj, ha belevágsz.

Én ezzel a poszttal is próbálok segíteni, hogy elterjedhessen a közösségi filmnézés. Mission completed.

sorozat mozi pénz spórolás érdekesség otthon közösségi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr495392574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása