A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Te is keresed a párod? Modern randi a metrón...

2013. július 01.

A metrón lehet olvasni, zenét hallgatni, bámulni másokat, akár dolgozni vagy tanulni. Miért ne lehetne párt is találni?!

metro-parkereso.jpg

Az utazás elég unalmas tud lenni. Emlékszem, a régi kocsikon még beszélgetni sem lehetett, az új alstom szerelvényekben legalább már halljuk egymást. De ettől függetlenül több százan vagyunk összezárva, mégis mind magányosan. Mi a megoldás?

A Cseh közlekedési vállalat egy kampányban most azt tervezi, hogy a metróval fog segíteni az egyedülállóknak, hogy megtalálják a nagy Őt. Ezzel az ötlettel megspórolható a párkereséssel töltött idő.

Tetszik az ötlet? Szereted a hasonló innovációkat? Kövess minket és nem maradsz le róluk! >>>

A kampány arról fog szólni, hogy megadott napon, vagy órákban (népszerűségtől tették függővé) a metró utolsó szerelvényét átnevezik "társkereső kocsivá". Ott az ingázók hasonló (potenciális pár) ingázókkal ismerkedhetnek össze, ráadásul pont egy mindennapi holt utazós időben. Ja, és naponta legalább kétszer. ;)

A mai rohanó világban ez remek lehetőség az elfoglalt embereknek az ismerkedésre. Innovatívnak mindenképp az. Kíváncsiak lettünk, hogy mennyire lesz sikeres.

Keresd, kutasd Te is a jópofa megoldásokat és ha olyat találsz, ami szerinted megosztásra érdemes, írd meg nekünk! Tudod hol?! ;) Köszi!   

metró innováció érdekesség párkeresés

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr985384801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása