A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

100 napig egy ingben, mosás nélkül? +videó

2013. június 05.

Kickstarteren debütált az ötlet, ahol a srácok egy olyan anyagra (kezdetnek ingre) gyűjtöttek pénzt, ami 100 napig marad friss, gyűrődésmentes, tiszta és jó illatú. Lélegzik és okos. Már csak két láb választja el attól, hogy elnöknek jelöltesse magát. :)

100-napos-ing-cover.jpg

Már több, mint 314 000 dollárt kaptak rá (~ 70 millió forint), így már biztos, hogy a prototípuson kívül több is készül belőle. A honlapjuk szerint egyből 3000 darab.

100 napos kihívás


15 emberrel teszteltették, akik igazolták az állításaikat. A Wool & Prince mindezt úgy érte el, hogy egy speciális anyagot fejlesztett ki. Szerintük a felsők azért olyan rövid életűek, mert a pamut nem alkalmas a sok viselésre, míg a speciális gyapjú szövetük, számos jó tulajdonsága mellett már igen.

Természetesen nem öntisztuló anyagról van szó, így ha ebben rakod a gátat a Dunánál, akkor az igenis meg fog látszani. Ezért írják azt, hogy normál munkába járós napokon nem lesz vele gond.

Hogyan varrjunk gombot tű és cérna nélkül? >>>

Megtudhatjuk, hogy ez nem a nagyi kötötte pulcsi, ami után legszívesebben a bőrünkből is kiugranánk. Huhh, ez azért jó hír.

szalak-vastagsaga.jpgkülönböző anyagok szálvastagsága

Ha a farmer-ing kombót csak 1-2 havonta kellene mosni, akkor azon már rendesen lehet spórolni. Nem beszélve arról, hogy mennyire ideális egy élet lehetne a mosásmentes hét. :)

100-napos-ing-parolgas.jpganyagok kipárologtató hatása

Azt mondják, hogy nem az izzadtságnak van szaga, hanem a baktériumtenyészetnek. Tehát, ha az izzadtság gyorsan elpárolog, akkor a bacik se tudnak kifejlődni. A grafikon szerint pedig ez az anyag párologtatja el az izzadtságunkat a leghatékonyabban.

Az ing előrendelésben 98 USD (kb. 21 500 Ft) volt. Az előrendelések Kickstarteren mindig drágábbak, mint a normál árusítás, így ha életben marad az ötlet, akkor ingenként alacsonyabb ár várható.

Lehet a mókusok túl szkeptikusak, de nagyon kíváncsiak is egyben. Szurkolunk, mert ez egy jó ötlet. Te hordanád?

ing divat innováció érdekesség praktikus Kickstarter

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr595344419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása