A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így húzd ki, ha beragadt! +videó

2013. május 18.

Talán soha nem lesz rá szükséged, de jó ha tudod...

dugo_az_uvegbol.jpg - IrfanView.jpgÍgy tudod kivadászni a dugót az üvegből. :) >>>

Igazából kevés helyzetet tudok elképzelni, hogy erre a szenzációs technikára szükség lehet, de ki tudja! :)

Mert oké, hogy béna vagyok és beletöröm a dugót a borba, de akkor annak már úgyis mindegy (na jó, a bort azért megiszom, nem halok bele egy kis parafaízbe és a dugódarabokat is ki tudom köpködni :D).

Ha mégis előfordul, hogy egy dugó ragad a (boros)üvegbe és Te mindenáron meg akarod szerezni (mondjuk mert annyira szép parafadugó volt, hogy kell a gyűjteményedbe :)), mutatom, hogy tudod kihúzni:

1. zacskóval :D

2. ronggyal (és cuki zenével :))

Vicces, ugye? :D Ha Te már voltál olyan helyzetben, hogy jól jött volna ez a tipp, vagy el tudod képzelni, hogy valaha használni fogod, mindenképp írd meg kommentben légyszi. Tudnom kell! :)

Addig is, koccintsunk! >>>

ui.: okos mókusnak eszébe jutott egy: pl. házi borospincékben jól jöhet, ahol újból felhasználják az üveget. :) Egyéb ötlet?

fotó: stevespanglerscience

bor érdekesség otthon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr555305063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása