A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Már a neved sem érdekel, csak koccintsunk! [délutáni videó]

2013. május 17.

Voltál már úgy, hogy valakit be akartál jelölni Facebookon és tudtad is a nevét, mégsem találtad? Vagy ciki volt megmondanod, hogy nem emlékszel a vezetéknevére? Vagy csak lusta voltál keresgélni? Ennek vége!

buddy_cup.jpgCsak koccintsatok és máris ismerősök vagytok! :)

Remélem, nem élted bele magad túlságosan, mert egyelőre nem elérhető minden bárban, de azért a Budweiser megálmodta és elkészítette az első közösségi poharat. 

Ha megismerkedsz valakivel egy bulin, vagy ezer év után most találkoztok újra, nem kell bajlódni a névkereséssel, adatok megadásával, egyszerűen csak összekoccintjátok a két Büddy Cup-ot és máris barátok vagytok Facebookon. :)

Egyelőre csak a Budweiser bulikon, rendezvényeken lehet találkozni élőben a poharakkal, de talán mindenhol elérhető lesz egyszer.

A technológia rém egyszerű: a pohár alján található chip kapcsolódik a Facebookhoz és koccintáskor automatikusan megkeresi a másik pohárhoz tartozó profilt, bejelöli ismerősként, a másik pohár pedig szintén automatikusan vissza is igazolja a felkérést. Semmi gondolkodás, semmi "Ki ez és mit akar?", barátok lettetek egy másodperc alatt. :)

koccintsunk.jpg

Tényleg csak egy koccintás és máris barátok vagytok. :)

A legelején persze azonosítanod kell magad és a pohár alján található kóddal elfogadnod az összekapcsolást, de onnantól egész este már csak koccintgatnod kell, semmi mást.

budweiser_buddy_cup.jpg

azonosítás a pohár alján levő QR kód-szerű kóddal, okostelefonos app segítségével

Kérdéses, hogy ez ténylegesen jó -e vagy több gond lesz belőle, mint élvezet?! Mi van, ha már túl sokat ittál és fogalmad sincs igazán, ki az akivel épp iszogatsz? :D Vagy ő akarja, Te meg nem, tehát csak neked megy, hogy "véletlen" koccanjatok. Na jó, abbahagyom. :) (Persze max. majd törlöd az ismerőseid közül holnap, józanon.)

Ha már móka és kacagás, akkor nézd meg, hogy találtunk mákos gubát az Indexen. :D >>>

szolgáltatás online innováció alkalmazás érdekesség app

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr555303834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása