A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Csak az árakat nézd, ne a táblákat!!!

2013. március 29.

"Nem mind arany, ami fénylik." - Ismered a mondást. Így van ez az akciós, kedvezményes, napi ajánlatokkal is. Lehet, hogy a legjobbnak állítják be, de nem biztos, hogy tényleg az a legolcsóbb! Az árakat figyeld!

akcio.jpg

Nem hazudik a tábla, tényleg akciós az adott termék, tehát nem átverni akarnak, de ettől még nem biztos, hogy nincs jobb ajánlat. Ugyanazon a polcon. Ugyanabból a márkából. :D

Pont ezt vettem észre tegnap, vásárlás közben. Már nyúltam az akciós termékért, mert örültem, hogy kivételesen pont a kisebb méretet akciózzák. De mióta aktívan spórolok, tényleg mindig megnézem az egységárakat is, így derült ki, hogy bizony a nagyobb kiszerelés éri meg jobban, akció ide vagy oda.

habtejszin.jpg

(A fotón talán nem elég jól látható, de a baloldali tejszín 200 ml-es és bár akciós, a /liter ára 1090 forint, míg a nagy kiszerelésű, fél literes ára csak 808 forint literenként.)

tanmo.png Mindig a számokra figyelj, ne a betűkre!!!

Így jársz a legjobban! 

fotó: Mó

vásárlás pénz akció spórolás gondolatébresztő

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr875177931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása