A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hogyan tároljuk magas szárú csizmáinkat?

2013. február 28.

Tavasszal, nyáron nem nagyon hordjuk, viszont ősszel, télen szeretnénk. Ha nem szeretnénk, hogy a bőr megtörjön, vagy deformálódjon, akkor be kell vetnünk egy apró trükköt.

magasszaru-csizma-tarolasa_mini.jpg

Szerencsére semmit sem kell hozzá vásárolnunk, hiszen a megoldás Nálad is fellelhető.

Szedj össze 4-5 kiolvasott magazint és csavard fel hengerré. Kösd vagy gumizd össze és állítsd bele a csizmádba. Ez meg fogja tartani és vigyáz rá Neked őszig, hogy csak ki kelljen kapnod és máris beleugorhass.

Így pucolj cipőt a legolcsóbban >>>

A képen szivacshenger van, azzal tökéletes. Sima újsággal még nem próbáltam, de gyanítom azzal is tökéletesen működik. És ha stimmelnek a méretek, akkor akár PET palackkal is. ;)

Másik megoldás, ha van csipeszes vállfád, hogy azzal felakasztod. A gravitáció pedig megoldja, hogy ne hajoljon el.

csizma-tarolasa_mini.jpg

Mindenképp olyan csipeszt használj, ami elbírja a csizmid, de nem túl szoros és nincsenek kis karmai, hogy még véletlenül se sérülhessen a csizmád szára. Vagy tegyél közé kis szivacsdarabkát (akár a mosogatószivacsból is letéphetsz, nem kell nagy ügyet csinálni belőle ;)).

Tudom, hogy az új csizma mindig jobb, de a gondosan tartott csizma spórolósabb. Vigyázzunk rá!   

hogyan csizma kreativitás DIY csizma tárolás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr865408673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása