A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

[hétvégi móka] Utcai zenélés kreatívan, ahol Te dönthetsz

2013. április 14.

Hétvége van, vegyük picit lazábban a dolgokat és ne spóroljunk a jókedvvel! :) Szeretnél egy Michael Jacksont számot felgyorsítva hallani, vagy Bach-ot visszafelé lejátszva? Nézd meg a videót, mosoly garantálva!

Ezek a srácok igazán ügyesen zenélnek és mindezt nagyon jó ötletekkel fűszerezve teszik, amit ritkán látni. Ebben a videóban épp az utcai zenélést művelik felsőfokon, a közönséget is bevonva

A járókelők különböző üvegekbe dobhatják be a pénzt, attól függően, hogy épp mit, vagy milyen módon szeretnének hallani a fiúktól.

Választhatnak előadót (Lady Gaga vagy Michael Jackson vagy éppen Bach), stílust, de dönthetnek úgy is, hogy amit épp zenélnek a fiúk, azt visszafelé játszva szeretnék hallani, vagy felgyorsítva, esetleg lelassítva. Így igen vicces jelenetek adódnak, de a zenészeknek semmi sem akadály. :)

Ezzel elérik, hogy nem a szokványos "mi zenélünk, te fizess" érzésed van, hanem "dönthetsz a pénzedért" arról, hogy is folytatódjon a móka. 

Van egy üveg egy kérdőjellel is... no azt nem árulom el, nézd meg a videót, megérdemlik! ;)

A videó végén megmutatják azt is, hogy egy nap alatt melyik üvegbe mennyi pénzt gyűjtöttek, így látható, hogy a legnagyobb sikere a ... ötletnek volt. Ugye kíváncsi vagy, melyik a legközkedveltebb a járókelők között? :D

Te melyikbe dobnál pénzt?

zene vélemény humor érdekesség gondolatébresztő kreativitás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr855221045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása