A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

A diótörés 3 legegyszerűbb módja mókus módra

2014. augusztus 27.

diotores_profi_modon.jpg

A frissen tört dió zamatához és jótékony hatásához semmi sem fogható! Minden mókus kedvenc csemegéje, érdemes vele bajlódni... De tényleg muszáj BAJLÓDNI?

Ha rám hallgatsz, nincs több feltört tenyér, szerteszét repkedő héj vagy szilánkok. Ha tört már a diótörésbe fogad, ne törd tovább a fejed, használd a világ legmókusosabb trükkjeit, egyenesen a szakértőtől!

A héjas dió, a tisztítottal ellentétben - évekig megőrzi a vitamin és nyomelem tartalmát, ráadásul olcsóbban is árulják a piacon, mint a pucoltat, úgyhogy mindig azt vedd és küzdj meg vele!

Jól jönnek a mókuslétet megkönnyítő egyszerű és gyors tippek? Tudod, mi a dolgod! ;) 

Első trükk

Forralj fel egy nagy lábos vizet, toborozz egy megfelelő mennyiségű diósereget szűrőbe és gőzöld őket egy órát. Kiképzés  után ne hagyd őket az öltözőbe vonulni törölközni, mert a megfáradt csapat könnyen bontható!

diogozoles.jpg

Ha nem használod fel azonnal a dióbelet, sütőben 50 fokon szárítsd meg!

Tudtad, hogy a dió jótékony hatású az idegrendszerre? Diákcsemegék elengedhetetlen alkotóeleme! És persze a házi készítésű müzlimbe is kötelező! Azt is mutatom majd.

Második trükk

Varázsszó: a ! Egy tál áztatóvízhez tegyél egy kanálka sót és fél nap fürdőzés után tedd a vizes bandát 5 percre langyos sütőbe, majd kihűlés után kacagva és pillanatok alatt nyílnak szét a kezedben a csontos buksik!

diotores_egyszeruen.jpg

Tudtad, hogy dióból finom tejszínt és tejet is készíthetsz? Ezek a receptek is jönnek még, úgyhogy nézz vissza holnap is! 

Harmadik trükk

Gurítsd a diókat egy tálba és áztasd a konok kis gömböket 12 óráig vízben, majd vizesen törd meg őket könnyedén, akár kézzel! Csodák csodájára még a bél is szépen, egyben kiemelhető a héjból és a barna bőr is lehúzhatóvá válik! Használd fel vagy fald be AZONNAL!

Az egyben maradt formásabb fél héjakat ne dobd ki! Advent elején újra jelentkezem ajándéktrükkökkel, amihez szükséged lesz rájuk! 

Tehát: soha többet ne szenvedj a diótöréssel! Alkalmazd a 3 tuti ötlet egyikét és szinte maguktól szétnyílnak. :) Tetszett?  

 

praktika dió étkezés kipróbáltuk diótörés frissentartás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr706642155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása