A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hűtőszagtalanítás mókusmódra, szerdamódra.

2013. november 20.

Ez tényleg egy rövid poszt lesz. :) Ha szerda és már a "Mire használjuk épp most?" kérdésre is megadtam a választ a cím első szavával, akkor szerintem már minden mókus tudja...

szodabikarbona_szodaszerda.jpg... ez csak a szódabikarbóna lehet. Tudtad? Akkor csak nyomj egy lájkot és már mehetsz is. Vagy esetleg még megoszthatnád másokkal is, a kedvünkért. ;)

Én ezer éve szódabikarbónát használok erre is, és azt gondoltam, ezzel ugyanígy van mindenki más is, de mostanában többeknek újdonság volt, így bátran hoztam mára Neked is ezt a trükköt! Ugye, nem baj?

Ha Te még nem vagy napi mókusbloglátogató, de szereted a spórolós tippeket és a természetes takarítás híve vagy, kövess és sokat mutatok! 

Hogyan?

Mókusegyszerűen!

Csak tegyél egy (nyitott) kis tálkába vagy üvegcsébe 1-2 evőkanálnyi szódabikarbónát és helyezd el a hűtő közepén.

mokuspanna_huto.jpgNe várj csodát, természetesen, ha a lilahagymát felvágva, simán csak bevágod a hűtőpolcra, vagy a nyers májat egy nappal is tovább tárolod, mint kellene, akkor azzal még neki is nehéz megküzdenie. :)

Egyébként viszont sokkal kevésbé veszik át egymás illatát az élelmiszerek és nem fogod érezni többé azt a tipikus hűtőszagot sem. (Van, aki azt mondja, hogy az csak akkor van, ha nincs a hűtő rendszeresen takarítva, de ez nem igaz. Ezen ne is vitázzunk! :P)

Cseréljem?

Igen!

Érdemes negyedévente cserélni. Pont. :)

Tehát: mindig legyen a hűtődben szódabikarbóna, hogy helyetted ő szívja be a szagokat. Egyszerű!

hűtő szódabikarbóna szagtalanítás szóda-szerda

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr685644694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása