Ez tényleg egy rövid poszt lesz. :) Ha szerda és már a "Mire használjuk épp most?" kérdésre is megadtam a választ a cím első szavával, akkor szerintem már minden mókus tudja...
... ez csak a szódabikarbóna lehet. Tudtad? Akkor csak nyomj egy lájkot és már mehetsz is. Vagy esetleg még megoszthatnád másokkal is, a kedvünkért. ;)
Én ezer éve szódabikarbónát használok erre is, és azt gondoltam, ezzel ugyanígy van mindenki más is, de mostanában többeknek újdonság volt, így bátran hoztam mára Neked is ezt a trükköt! Ugye, nem baj?
Hogyan?
Mókusegyszerűen!
Csak tegyél egy (nyitott) kis tálkába vagy üvegcsébe 1-2 evőkanálnyi szódabikarbónát és helyezd el a hűtő közepén.
Ne várj csodát, természetesen, ha a lilahagymát felvágva, simán csak bevágod a hűtőpolcra, vagy a nyers májat egy nappal is tovább tárolod, mint kellene, akkor azzal még neki is nehéz megküzdenie. :)
Egyébként viszont sokkal kevésbé veszik át egymás illatát az élelmiszerek és nem fogod érezni többé azt a tipikus hűtőszagot sem. (Van, aki azt mondja, hogy az csak akkor van, ha nincs a hűtő rendszeresen takarítva, de ez nem igaz. Ezen ne is vitázzunk! :P)
Cseréljem?
Igen!
Érdemes negyedévente cserélni. Pont. :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.