A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így kösd be a cipődet villámgyorsan! +videó

2013. október 13.

Vannak a pénzspórolós tippek. Vannak a helyspórolós ötletek. Ez most egy időspórolós technika. Mégpedig cipőfűző-megkötési. :D Nevetsz, mert azt hiszed, nincs különbség. 

cipofuzo_bekotes.jpg

Pedig van.

Nem mondom, hogy napokat spórolhatsz meg vele, de egyrészt mindenképp gyorsabb, mint ahogy eddig csináltad, másrészt pedig mókás, így lehet vele menőzni is! :)

 

Ha szereted az ilyen gyors, "én is kitalálhattam volna" trükköket, kövess és mindig újat mutatok!   

Ebből is látszik, vannak, akiknek már eleve sok idejük van, hiszen ilyenekkel tudnak foglalkozni, hogy kitalálják, hogyan lehet gyorsabban, egyszerűbben bekötni a cipőfűzőnket. :) 

De mi nem bánjuk! 

Mennyire gyors?

Nagyon. :D

Nyilván van olyan szupermókus, aki a mostani, saját taktikájával is villámgyorsan beköti a cipőjét, de azért ezt érdemes megnézni. Csak két mozdulat és kész.

A videón tökéletesen látható, hogy mi a titka. Nézd meg és próbáld ki! 

Persze, van hogy még az időnél is fontosabb, hogy az a bekötött cipő igazán szoros legyen és semmiképp ne bomoljon szét egy váratlan pillanatban. Régebben megmutattuk, hogyan kösd be helyesen... Emlékszel?

Így kösd meg tökéletesen a cipőfűződet! >>>

  

Ezentúl csak így kösd be a cipődet és így tanítsd a gyerekeknek is! Imádni fogják ők is! ;) 

időmegtakarítás cipőfűző bekötés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr615545576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása