A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Oktoberfest Budapest 2013 - ingyenes rendezvény

2013. október 10.

Magyarországon először lesz Oktoberfest, ahol bizonyára több ezer liter sör és hasonló finomság fog lefolyni a szomjas (vagy épp csak sörszerető :D) torkokon.

oktoberfest_budapest.jpgTermészetesen nemcsak sör lesz, hanem mindenféle egyéb finomság és rengeteg program is. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Ha van kedved a hétvégén kicsit kimozdulni és a családot is magaddal vinni vagy haverokkal elugrani egy nagy sörös buliba, akkor ott a helyetek! :)

Ha nem akarsz egy ingyenes vagy olcsó jó rendezvényről sem lemaradni, kövess!

A fesztiválról minden információt megtalálhattok a hivatalos Facebook oldalukon, illetve különböző fórumokon. Szerintem sok meglepetés és titok vár még minden látogatót, de már a hivatalos program is elég izginek tűnik. 

oktoberfest_plakat.jpg

A fesztivál minden napján ingyenes buszok visznek a helyszínre az Erzsébet térről du. 4-től, óránként. Fontos! E-mailben regisztrálni kell, hogy biztos, hogy legyen helyed.

Egy-két program a színes kínálatból:

Ha kedveled a különböző nemzetiségi öltözékeket, most kipróbálhatod a bajor jelmezeket

A kreatív hulladékhasznosítás jegyében különböző tárgyakat készíthetsz sörösdobozokból.

sörösdob.jpg

A fesztiválon természetesen nemcsak a magyar kézműves söröket kóstolhatod  meg, hanem nemzetközi sörökkel, sőt világkonyhával és kultúrájával is megismerkedhetsz.

Ott lesz a Green Smile koktélautó is, ahol pl. forró söröskoktélokat szürcsölgethetsz. Furi. :D

green_smile_koktelauto_oktoberfest.jpg

Végigkóstolhatod a bajor különlegességeket, mint a bajorperec, sörkifli vagy a virslivel töltött kifli (ami azért mégsem egy sima hot dog :D).

pekaruk.jpg

Nem is kérdés, hogy lesznek sörivóversenyek és főzőversenyek is. :)

sorivo_verseny.jpgBudapest főbb csomópontjain ingyenes sörkuponokat osztogatnak, csapj le rájuk Te is, hogy még a fogyasztásod is ingyen legyen a buliban. És szólj nekünk is, hol találtál! :) 

Látogasd meg az ingyenes Octoberfestet és érezd jól magad. Ha részt veszel valamelyik versenyen, szívesen látunk képeket! ;)  

Fotók innen + még fotók és infók: Oktoberfest fb-oldal 

ajánló ingyen sör programajánló fesztivál rendezvény oktoberfest

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr245547916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása