A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

fekete makk díj: T-Home

2013. március 03.

femad.pngDühös Mókus úgy döntött, hogy díjat alapít. Éjszakákon át forgolódott.

Nehezen viseli már azt, ha valaki pazarol. És itt most teljesen lényegtelen, hogy vizet, pénzt, fát vagy ételt. A pazarlás az pazarlás.

Így Mó küldetésének érzi, hogy felszólaljon ellene és takarékosságra intsen. Nem, nem mászik bele az életedbe és nem kapcsolja le a lámpádat, amikor olvasol. Azonban nagyon dühös lesz, ha azt égve felejted. Így nevezzük ezt spórolás helyett inkább pazarlás minimalizálásnak. Ugye milyen jól hangzik!? :D

Az első FM díjas _dobpergés_ a T-Home!

Történt ugyanis, hogy e-mailt írtam a cégnek (számlázási problémámmal kapcsolatban). Itt most teljesen lényegtelen maga a panasz, illetve hogy azt mennyire profin kezelték. Az FM díjas cselekedetük az volt, hogy

az e-mailben írt panaszomra postán, levélben válaszoltak. He?

Teljes értetlenséggel bontottam fel a levelet. Elfogadom érvként, hogy aki levélben keresi meg őket, azoknak levélben is válaszoljanak, azonban nem értem, hogy ha én mailben írok (abban igazolnak is vissza), akkor a választ miért nem abban küldik?! Pláne ha még csak nem is kértem.

Egyértelmű a pazarlás. Miért kell ezt 2 hófehér lapra kinyomtatni? Miért kell postázni? Egyáltalán miért éri ez meg a T-nek? Hiszen ez neki is költség, pedig ezen simán spórolhatna. Változatlan árbevétel mellett a pazarlás csökkentésével a profitjuk nő. Ez rossz dolog?

<nyílt kérdés>
Kedves T!
Miért van szükség az e-mailben megküldött kérdést/panaszt postán megválaszolni?
Válaszát előre is köszönöm,

ui.: kérem erre NE postán válaszoljanak!
</nyílt kérdés>

Te is láttál ordas pazarlást? Tuti befutó jelölted van Makk Díjra?
Küldj nekem tippet most és kinyomozzuk!

gondolatébresztő megmondás pazarlás T-home Fekete Makk Díj

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr165113679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása