A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Szállásfoglalás - pont a te stílusodra szabva

2018. február 14.

Az emberek mindig is kíváncsiak voltak a körülöttük lévő világra. Az új helyek felfedésezésében az a szép, hogy nemcsak Kolombusz Kristóf tehette meg, hanem mindenki. Te is! Legyen az úti célod néhány kilométerre vagy egy távoli kontinensen... olyan környezetben fogsz járni, ami számodra csupa rejtély, kihívás, ámulatba ejtő és csodálatos.

Nemcsak a nyaralásnak kell személyre szabottnak lennie ahhoz, hogy tökéletesen jól érezd magad, hanem már a döntési folyamatnak is. Te milyen típusú ember vagy? Igazítsd magadhoz a a szálláshely-keresést is!

online_szallasfoglalas_2.jpg

online szállás nyaralás bankkártya

Szólj hozzá!

Valentin napi DIY praktikák a tökéletes hangulathoz - nem csak csajoknak!

2018. február 12.

Február 14-én a Valentin napot ünnepeljük, a szerelmesek napját. Manapság egyre gyakoribb hazánkban is, hogy a szerelemes párokon kívül, azok is részt vesznek az apró gesztusokkal tarkított ünneplésben, akik szimplán kedvelik egymást, barátok vagy rokonok.

De olyanok is akadnak, akik a virágárusok ünnepének tartják, és szerintük pénzkidobás az egész, és a nyálas enyelgésen és giccses holmikon kívül másra nem is szól ez nap. Ez a cikk most nem a kétkedőknek szól, hanem mindenki másnak, mert arról fogok írni, hogy hogyan lehet még káprázatosabb a Valentin napi dekorációd, és még forróbb a hangulat.  

valentin_napi_dekoracio.jpg

dekoráció DIY Valentin nap

Szólj hozzá!

Ezért vásárolj online, ha itt az ideje a lakásfelújításnak!

2018. február 07.

Online vásárolni a mai világban már megszokott dolognak számít, rengeteg időt és gyakran pénzt is lehet vele spórolni.

Nehéz leszokni arról, hogy minden megvásárolni kívánt terméket külön megtapogassunk, megforgassunk, megszagoljunk és hasonló vizsgálatoknak vessünk alá, mielőtt a kosárba kerülne. Megbízható online oldalak esetében ezekre azonban nincs szükség! Te hogy vagy vele? 

lakasfelujitas_online_vasarlas.jpg

vásárlás online felújítás kipróbáltuk

Szólj hozzá!

Szabadulásunk kulcsa az iCsekk?

2018. február 05.

Amikor belépek a posta ajtaján és kihúzom a 462. sorszámot, és a váróban akkora a zsúfoltság, mint az olajoshal-konzerv belsejében, gyakran bosszankodom, hogy a 21. században ez már nem járja. Az értékes perceimet, óráimat tölthetném sokkal hasznosabban, vagy élvezetesebben is, pl. a kis családom körében... ezzel te is így vagy, ugye? 

icsekk_alkalmazas.jpg

praktikus számla kipróbáltuk iCsekk

7 komment