A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ezzel a trükkel nem fog kilátszani a melltartó-pántod hátul!

2016. augusztus 18.

Mint nő, bizonyára te is sokat szenvedsz a melltartó fogságában és igazán bosszantó, ha még esztétikailag is belerondít az outfitünkbe.
hatso_pant_nelkuli_melltarto.jpgVannak pántnélküli melltatók, de a hátsó pánt mindig ott virít, pedig egy kivágott ruhánál az ronda. (Oké, ízlés dolga. Szóval, ha neked tetszik, akkor lapozz egy másik cikkünkre! ;)) Oldjuk hát meg a problémát!

ruha öltözködés melltartó DIY női dolog

8 komment

Így úszhatjuk meg a parkolási bírságot, ha már megbüntettek! [parkolóőr-tipp]

2016. augusztus 04.

Belvárosban lakom, így az autómmal ingyen parkolok a környéken. Ez tiszta sor. Míg mások parkolódíjaznak, addig én kiszállok a kocsiból és felmegyek a lakásba. Ám lehet, túlvagiztam az egészet, ugyanis... parkolasi_dij.jpg...a költözéshez kölcsönkért kombival is ugyanilyen lazán leparkoltam és felmentem. Nem kellett volna! :(

tipp autó jó tanács parkolóhely parkolási bírság

46 komment

Ha szívesen keresnél pénzt kutyasétáltatással, erről mindenképp tudnod kell!

2016. augusztus 02.

Mellékállásként ajánlottuk már, hogy ha szereted és ismered a kutyákat, menj, és sétáltass kutyát, legyél kutyaszitter, mert imádni fogod minden pillanatát és még makkra való is üti a markod! Jól hangzik, mi? :) Vagy te kutyagazdi vagy és soha nem adnád idegen kezébe a kis kedvenced pórázát? Huppsz! A jó öreg bizalom, ugye? Nézzük, hátha erre is van megoldás! kutyasetaltatas.jpgFacebookon futottam bele az egyik mókusbarátnőm oldalán, hogy kutyasétáltatást/-felvigyázást, stb. vállal, de ezt nem egy sima posztban közölte a nagy világgal, hanem azt láttam, hogy egy szolgáltatás (online pótgazdi közösség) weboldalára vezet a link, amire hivatkozik. Na, itt kezdett érdekes lenni a dolog! Az oldal abban segít, hogy összehozza a két tábort és valamennyire ellenőrzött és rendezett körülmények között koordinálja a dolgot, hogy mindenki biztonságban érezze magát. És ez tetszik nekem! 

ajánló kutya szolgáltatás állatbarát másodállás mellékjövedelem kutyasétáltatás kutyaszitter

3 komment

Cukorgyanta készítése házilag - kipróbált recept + tapasztalatok

2016. augusztus 01.

Gyantaaa! Az valami fájdalmas dolog lehet, de hogy jön itt a cukor a képbe? El sem hinnétek, de a cukorgyanta már az ősi és még távolabbi időkben is segített a nőknek a puha és bársonyos bőr elérésében. Szóval a dolog nem új, de annál zseniálisabb, hatékonyabb és nem utolsósorban költségkímélőbb megoldás.
hazi_cukorgyanta.jpgTehát elkészítettem, és le is teszteltem, ahogy már megszokhattad Mókustól.

spórolás szépségápolás otthon házi házilag kipróbáltuk kozmetika könnyen megvalósítható cukogyanta

Szólj hozzá!

Hogyan üldözd ki a muslicákat? Működő és nem működő tippek. [teszteltük]

2016. július 20.

Ha nálad még soha nem volt muslica (vagy muslinca – mindkét alak helyes ;)), akkor ez a cikk nem neked szól, mert bizony a kis dögöktől való megszabadulásról fogok írni! muslincak_ellen.jpg

Nem mondom, hogy nem vagyok kicsit rendetlen (de!), azonban olyan lakásban is megjelennek ám, ahol mindig minden tip-top. Elég hozzá egy kicsit is ütődött gyümölcs vagy egy korty ott hagyott szörp a pohár alján. Megesik.

bor nyár otthon házi muslica kipróbáltuk ecet tisztítás muslinca

23 komment