A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

9+1 látványos alumíniumdoboz-újrahasznosítás, amit imádni fogsz!

2016. október 24.

Ha te is szereted a dobozos kólát vagy elég sok energiaitalt fogyasztasz, biztos, hogy gyakran hever otthon egy-két kiürült alumíniumdoboz. Ha még nem végezte a szelektívben és kedved lenne alkotni valamit, készíts belőle egy hasznos kütyüt magadnak vagy ajándékot valaki másnak. fenykepezogep_aluminiumdobozbol.jpg

Adj új életet ezzel az energiaitalos vagy kólás doboznak.

környezetvédelem újrahasznosítás gyűjtemény kipróbáltuk saját készítésű DIY alumíniumdoboz

7 komment

Hogyan lett 175 000 forintból új fűtésem 50m²-en úgy, hogy az üzemeltetése is filléres

2016. október 14.

Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. cserepkalyha_elbontva.jpgDőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére megismersz egy még egyáltalán nem elterjedt fűtési módot, ami nemcsak gazdaságosabb, de bónuszként a nyaradat is tökéletessé teszi, ráadásul mindezt jelentősen olcsóbban, mint az eddigiek.

teszt újdonság tél spórolás kipróbáltuk fűtés villanyszámla fűtéskorszerűsítés hőszivattyú szemléletváltás

187 komment

Ezt mindenképp tedd meg a gyerekedért!

2016. október 05.

A világ legtermészetesebb dolgainak egyike (a mókusblog olvasása után), hogy ha elhagyjuk a szobát, akkor lekapcsoljuk magunk után a villanyt. Ezt hallgattuk 18 éven át szüleinktől is. Hiszen minek égjen, ha ott sem vagyunk?! Ez csak ablakon kidobott pénz és a Föld energiáinak pazarlása.energiasporolas.jpgFelnőttünk és ez már nem a szüleink zsebére megy, hanem a sajátunkra. Így már mindjárt más!

újrahasznosítás gondolatébresztő hulladék tudatos vásárlás szelektív alumíniumdoboz

3 komment

Így csökkentsd a narancsbőrt, otthoni köpölyözéssel! - fotók + tapasztalat

2016. október 03.

Nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csakis a csodakozmetikumok és a drága szalonok képesek olyan eredményeket elérni, amellyel látható és érzékelhető hatást lehet elérni az undi narancsbőr és zsírlerakodások ellen.kopolyozes_otthon.jpgDe mi, mókusok tudjuk jól, hogy ez nem így van! Egy mókusunk saját tapasztalatain keresztül mutatja be neked, hogyan tudod az utálatos narancsbőrt csökkenteni, otthon, saját kezűleg.

fogyás házilag kipróbáltuk narancsbőr köpölyözés házi megoldás

1 komment