A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Sminkeltávolítás mikroszálas kendőkkel. Van különbség? Leteszteltük!

2018. május 21.

A mikroszálas kendők használata nem új keletű, de jelenlétük egyre elterjedtebb a szépségápolás területén is. Most egy sarki kis boltban kapható (talán a piac egyik legolcsóbb) univerzális mikroszálas törlőkendőjét fogom összehasonlítani egy drogériában vett mikroszálas arctisztító kesztyűvel, különböző szempontok szerint. Kíváncsi vagy? Tarts velem!

mikroszalas_sminklemoso_kendo_teszt_42.JPG

teszt spórolás smink kipróbáltuk

Szólj hozzá!

9+1 ingyenes budapesti program - most hétvégére!

2018. május 18.

Most hétvégén (2018. 05. 18-tól) óriási lesz a kínálat az ingyenesen látogatható rendezvényekből. Kiállítások, interaktív játékok, koncertek, foglalkozások, stb. A programok egyaránt szólnak a kicsiknek és a nagyoknak, érdemes lesz kimozdulni otthonról, mert a lelki táplálékon kívül sok finomság is várja a látogatókat. Tömören: lesz minden, ami szem-szájnak ingere.

2018_punkosdi_program_ajanlo_borito.jpg

gyerek ingyenes kézműves kiállítás szabadidő hétvégi program

Szólj hozzá!

80 igazán különleges karikagyűrű, amire csak igent lehet mondani

2018. április 30.

Karikagyűrűt választani nem könnyű feladat. Mindenki arra készül és úgy tervezi, hogy hosszú évtizedekig fogja díszíteni az ujját. Éppen ezért nagy körültekintéssel kell kiválasztani az igazit. Most olyan karikagyűrűket hoztam, amik valami miatt nem szokványosak, de elérhetőek. Néhány meghökkentő, néhány merész, ötletes, személyre szabott vagy gyönyörűen kidolgozott, de mind rendkívüli darab.

A karikagyűrű kiválasztása közös döntése kell hogy legyen a párnak, mindkét félnek igent kell rá mondani! Egy ügyesen megválasztott gyűrűpár tükrözi viselői egyéniségét. Ha még ti sem tettétek le voksotokat egyetlen pár gyűrű mellett sem, vagy egyszerűen érdekel a téma, akkor tartsatok velem. Mindketten! ;)

kulonleges_karikagyuruk_4.jpg

kézműves esküvő házasság karikagyűrű egyedi

Szólj hozzá!

A fogamzásgátlás 13+3 formája - Te hányat ismersz?

2018. április 28.

A legtöbb ember nem szívesen beszél a fogamzásgátlókról, mert egyfajta erkölcsi akadályt és szégyent érez, ha szóba kerül. Pedig egyiket sem kell! Ez egy nagyon fontos kérdés, amiről igenis beszélnünk kell. Uram, ne hidd, hogy ez kizárólag a nők dolga, mert ha baba érkezik, az a te egész életedet is megfogja változtatni, ha akarod, ha nem! Ezt a felelős döntést együtt kell meghoznotok!

fogamzasgatlo_17.jpg

fogamzásgátlás egészség gyerekvállalás

3 komment

Így készíts házilag mutatós fűszertartó polcot, amin akár 40 különböző fűszert is tárolhatsz

2018. április 25.

A konyhában töltött évek során egyre több fűszert próbáltam ki, a megnyitott fűszerzacskók pedig egy műanyagdobozban kaptak helyet, begumizott szájjal. Összegyűlt az a mennyiség, amit már nem volt praktikus így tárolni, ezért elhatároztam, hogy új fűszertartó után nézek!

fuszertarto-polc-sajat-kezuleg.jpg

konyha fűszer barkácsolás saját készítésű fűszertartó DIY

1 komment