A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mit lehet venni egy férfinak karácsonyra?

2017. december 15.

A férfiak többségének nem könnyű ajándékot venni, örök hála a maroknyi kivételnek. Fiatal korukban még ott vannak a mindig jó választásnak számító G.I.Joe figurák, vízipisztolyok vagy a legókollekciók. A kedvenc szuperhősök képével igazából bármi jöhet: ágynemű, uzsis doboz vagy pizsama. De mi a helyzet akkor, ha a megajándékozni vágyott férfi már felnőtt? Kemény dió, de nem lehetetlen neki örömet szerezni.

ff.jpg

férfi karácsony ajándék

Szólj hozzá!

Ne csak kívánd a boldog karácsonyt másoknak, hanem segíts is megteremteni azt!

2017. december 12.

A karácsonyi készülődés már december elején elkezdődik. Ha téged is átjár az ünnep hangulata, akkor biztos érzed, hogy ilyenkor különösen jóleső érzés másoknak örömet szerezni. Ez a cikk arról szól, hogyan szélesítsük ki azoknak a körét, akiknek boldogságot csempészünk a mindennapjaiba, legalább egy rövid időre. Ki-ki a maga lehetőségeihez mérten, a szokásos szerettein kívül forduljon a körülötte élők felé is.

gettyimages-526710531-58c6fb1d3df78c353cbdd4bd.jpg

segítség karácsony jótékonyság adomány

Szólj hozzá!

Mikor és miért jó választás számodra a padlófűtés?

2017. december 03.

Ahogy közeledik a tél és vele együtt a hó, a fagy és a sötét hideg esték, az ember mókus nem is vágyik másra, mint, hogy beburkolózzon egy finom plédbe, a jó meleg szobában, és megnézzen egy könnyed filmet vagy kezébe kapjon egy jó könyvet. Sajnos a lazulás nem lehet teljes, ha a lakásban hideg van, vagy ha egész télen azon izgulsz, hogy ki tudod-e fizetni a fűtésszámlát. A padlófűtés szuper alternatíva, úgyhogy érdemes elgondolkodni rajta. Mutatom, miért ajánlom és mire figyelj!

picike_borito.jpg

felújítás fűtés fűtéskorszerűsítés padlófűtés

123 komment

3 x 24 + 5 + 1 ajándékötlet az adventi kalendáriumba - férfiaknak, nőknek és gyerekeknek

2017. november 29.

Az adventi visszaszámolás gyors ütemben közeledik, sőt... Gyerekkorom óta rajongok az adventi naptárakért, hiszen olyan jó érzés kinyitni az egyik ablakocskát a másik után és tudni, hogy ahogy fogynak a napok, úgy közeledik az a bizonyos nagy nap. Ha te is utolsó pillanatos vagy, és még nincs kész a szeretteidnek készített adventi naptár, gyorsban hoztam pár ötletet!

befunky_colaaaaage.jpg

ajándék advent meglepetés adventi kalendárium

Szólj hozzá!