A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

16 elfelejtett mese, amit még mindig érdemes megnézni

2018. február 27.

Nem azt mondom, hogy mindennap rajzfilmnézés legyen a program hosszú órákig, de időnként egy-egy jó mese beindítja a kicsik fantáziáját, tanulságokkal szolgál és még élvezik is. Most olyan alkotásokat hozok, amik vagy régebbi klasszikusok a legjobb értelemben, vagy újabbak, de valamiért nem épültek be a köztudatba annyira, pedig nagyon szerethetőek.

elfeledett_mesek.jpg

mese gyerekek film ajánló

1 komment

Szállásfoglalás - pont a te stílusodra szabva

2018. február 14.

Az emberek mindig is kíváncsiak voltak a körülöttük lévő világra. Az új helyek felfedésezésében az a szép, hogy nemcsak Kolombusz Kristóf tehette meg, hanem mindenki. Te is! Legyen az úti célod néhány kilométerre vagy egy távoli kontinensen... olyan környezetben fogsz járni, ami számodra csupa rejtély, kihívás, ámulatba ejtő és csodálatos.

Nemcsak a nyaralásnak kell személyre szabottnak lennie ahhoz, hogy tökéletesen jól érezd magad, hanem már a döntési folyamatnak is. Te milyen típusú ember vagy? Igazítsd magadhoz a a szálláshely-keresést is!

online_szallasfoglalas_2.jpg

online szállás nyaralás bankkártya

Szólj hozzá!

Valentin napi DIY praktikák a tökéletes hangulathoz - nem csak csajoknak!

2018. február 12.

Február 14-én a Valentin napot ünnepeljük, a szerelmesek napját. Manapság egyre gyakoribb hazánkban is, hogy a szerelemes párokon kívül, azok is részt vesznek az apró gesztusokkal tarkított ünneplésben, akik szimplán kedvelik egymást, barátok vagy rokonok.

De olyanok is akadnak, akik a virágárusok ünnepének tartják, és szerintük pénzkidobás az egész, és a nyálas enyelgésen és giccses holmikon kívül másra nem is szól ez nap. Ez a cikk most nem a kétkedőknek szól, hanem mindenki másnak, mert arról fogok írni, hogy hogyan lehet még káprázatosabb a Valentin napi dekorációd, és még forróbb a hangulat.  

valentin_napi_dekoracio.jpg

dekoráció DIY Valentin nap

Szólj hozzá!