A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

3+1 dolog, amit feltétlen tudnod kell a váltott zuhany helyes használatáról és hatékonyságáról

2017. június 21.

Jó eséllyel már te is hallottál a váltott zuhanyról, mely jótékonyan hathat a szervezetedre. Ha esetleg mégsem vagy teljesen képben, elmondanám, hogy a hideg-meleg víz váltakozásának hatására az erek hol kitágulnak, hol összébb szűkülnek, így javítva azok rugalmasságát és serkentve a vérkeringést. De mi is az a váltott zuhany és miért jó, ha alkalmazod? Figyelj!

hideg_meleg_viz_valtott_zuhany.jpg

hatékonyság betegség egészség otthon kipróbáltuk fürdőszoba zuhany

1 komment

7 ingyenes hétvégi program minden korosztálynak, napsütésben vagy esőben

2017. május 24.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a hétvégén már éreztem, hogy bizony két kézzel kopogtat a nyár. A szombati szomorkás idő sem szegte kedvem, így útnak is indultam.

ingyenes_hetvegi_programok.jpg

Szuper ingyenes programokat találtam, amiket nagy mókusszívvel ajánlok neked, ha eljön a jó idő és szeretnéd a hétvégét a szabadban tölteni. Persze akkor se búslakodj, ha elered az eső, hiszen alternatíva van bőven, csak ki kell választani a megfelelőt!

család gyerek szórakozás programajánló ingyenes múzeum

Szólj hozzá!

Az igazán finom pitypangméz titkai +recept +leírás

2017. május 17.

A pitypangméz -aminek egyébként semmi köze se a mézhez, se a méhekhez-, igazából inkább egy rendkívül finom, sűrű szörp, ami sokáig eláll, ráadásul egy igen jótékony hatású gyógynövény virágából készül. 

pitypangmez_1.JPGHa szeretnél valami igazi különlegességet a kamrád polcára, akkor próbáld ki, mert értékes ingyenbókokat zsebelhetsz be azoktól, akiknek jut belőle. Persze, ha jut!

konyha virág olcsó édesség recept méz házilag egészséges DIY pitypangméz

Szólj hozzá!