A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

80 igazán különleges karikagyűrű, amire csak igent lehet mondani

2018. április 30.

Karikagyűrűt választani nem könnyű feladat. Mindenki arra készül és úgy tervezi, hogy hosszú évtizedekig fogja díszíteni az ujját. Éppen ezért nagy körültekintéssel kell kiválasztani az igazit. Most olyan karikagyűrűket hoztam, amik valami miatt nem szokványosak, de elérhetőek. Néhány meghökkentő, néhány merész, ötletes, személyre szabott vagy gyönyörűen kidolgozott, de mind rendkívüli darab.

A karikagyűrű kiválasztása közös döntése kell hogy legyen a párnak, mindkét félnek igent kell rá mondani! Egy ügyesen megválasztott gyűrűpár tükrözi viselői egyéniségét. Ha még ti sem tettétek le voksotokat egyetlen pár gyűrű mellett sem, vagy egyszerűen érdekel a téma, akkor tartsatok velem. Mindketten! ;)

kulonleges_karikagyuruk_4.jpg

Nem állítom, hogy minden kisvárosi, sarki ékszerész és ötvös is el tudja készíteni az itt látható összes gyűrűpárt, megerőltetés nélkül, mert nem lenne igaz. Vannak egyszerűbben elkészíthető darabok és vannak igazi mestereket is próbára tevő modellek. Szóval, ha ezek közül szeretnél választani, akkor ne csak a pároddal egyeztess előtte, hanem kérdezd meg a választott szakembert is, hogy ő meg tudja-e csinálni a megálmodott gyűrűket.

Játék a kövekkel

Legtöbbször a hölgyek gyűrűi a díszesebbek, és a kövek is inkább azokba kerülnek. Azonban némi egyszerűsítéssel bármelyik köves gyűrűnek meg lehet alkotni a férfi párját is. Nézd csak!

egyedi_karikagyuruk.jpg

A szíved ritmusa

A tudomány és az ötvösök együttes diadala következik. Ha szeretnéd megörökíteni és gyűrűként viselni a nagy pillanatot, azt, hogy hogyan kalapált a szíved, amikor elhangzik az a bizonyos igen, akkor már van rá lehetőséged. Még a hangod dallamát is kialakíttathatod. Egyetlen gond van vele, hogy az esküvő után készülnek csak el a valódi gyűrűk, de onnantól már végigkísérhetik az életedet.

egyedi_karikagyuruk_1.jpg

A forma mindenek felett

Nem véletlenül hívjuk karikagyűrűnek a házasságot szimbolizáló ékszert. De vajon hogy kell szólítani akkor, ha már az evolúció azon fokán áll, ami meghaladja a hagyományos modelleket? Jöjjenek a formabontó újdonságok, amik alig vannak köszönőviszonyban nagyanyáink aranygyűrűivel. 

kulonleges_gyuruk.jpg

Fonott változat

Az esküvőn két élet összefonódását ünnepeljük. Ez egy gyönyörű gondolat, így nem csoda, hogy több gyűrűmestert is megihletett.

egyedi_gyuruk.jpg

Különleges színű karikagyűrűk

Ha ezek közül az ékszerek közül a kékes-zöldes belsejű varázsolta el a szíved, akkor "színezett titánium karikagyűrű" név alatt kell megrendelned őket. Kattints a galéria további képeihez most is és a későbbiekben is, ha minden gyűrűt látni szeretnél!

Feledékenyek kedvencei

Mit is akartam ide írni? Ja, igen... Ha te is hadilábon állsz a dátumokkal és születésnaposokat is mindig utólag köszöntöd fel, akkor számodra is egy jó megoldás lehet a most következő válogatás. Már csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő dátum kerüljön az ujjkarikádra. Vagy állítsd egy héttel korábbra, hogy legyen időd meglepetéssel is készülni a kedvesednek. :)

Hogy mire nem képes a technológia?! Bizony jól látod, az egyik gyűrű a házassági évfordulókon jelzést küld a gyűrű viselőjének. Szerinted menő vagy bizarr?

kulonleges_karikagyuruk_45.jpg

 

A négyszögletes kör

A ringről két dolog juthat eszedbe, de ha ezt a cikket olvasod, valószínűleg a ujjon hordott gyűrű az első gondolatod. A másik a bokszolók ringje lehetne - ami bármilyen fájó, mint tudjuk - nem kör alakú. Akkor most a ring kör vagy szögletes alakú? Legyen mindkettő! Íme!

egyedi_gyuruk_1.jpg

Karikagyűrűk - mint a puzzledarabok

Az összerakható női és férfi gyűrűk nagyon dekoratívak és azt szimbolizálják, hogy együtt szebbek és jobbak, együtt nyernek csak igazán értelmet, akárcsak a pár, aki hordja. Egy dolgot azonban nem árt fejben tartani velük kapcsolatban, valószínűleg a megvásárlás után többé nem kerülnek látványosan egymás mellé. Így is tetszik és ez az álmod? Akkor válogass kedvedre!

Karikagyűrű a szavak embereinek

A gyűrű mindig nagyon sokat elárul arról, aki hordja. Néha szó szerint kimondja, hogy házas vagy, vagy hogy mi a kedvesed neve. Kiabálni még nem tud, de így is elég egyértelmű az üzenet, azt hiszem.

kulonleges_karikagyuruk.jpg

A  gravírozás aranyérmei

A legszebb emlékeidet nemcsak a szívedbe, de a gyűrűdbe is bevésheted. A pillanat így mindig ragyogóan élénk lesz, nem tud megfakulni vagy feledésbe merülni. A lánykérés helyszíne vagy a megismerkedésetek fő momentuma simán rákerülhet a gyűrűre.

Az ujjlenyomat szerelmeseinek

Szeretlek Júlia. Valljuk be jelentősen szűkült a hölgyek köre, de még mindig sokan vannak a lehetséges feleségek. Ha ujjlenyomatot használtok, még a rendőrök is kinyomozhatják szíved igaz szerelmét. :)

egyedi_gyuruk_jpg_2.jpg

A dombormű csodái

Az egyik igazán nagy kedvencem ebben a kategóriában lapul. De nem árulom el, hogy melyik, mert nem szeretnélek ennél is jobban befolyásolni a ti nagy döntésetekben. Ha viszont már döntöttél, mutasd meg, melyiket választottad! ;)

Egyedi textúrák karikagyűrűkön

A friss házasok mindig sokat tapogatják a gyűrűjüket, mert még nem szokták meg, és mert nagyon féltik. Ne csak lásd, de tapintással is érezd gyűrűd különlegességét. Ha ezen darabok valamelyikét választod, tuti, hogy sötétben is fel fogod ismerni a ti gyűrűpárotokat!

A különlegesek között is... az extrém gyűrűk

Úgy tűnik ,vannak olyan házasságot megpecsételő ékszerek, amik még ebben a válogatásban is külön kategóriát vívtak ki maguknak. A gyűrű, ami a fogadalom szövegét őrzi, épp annyira megható, mint a házaspárról fotót őrző gyűrű, ami egyébként egy japán műalkotás. A mindennapi hordás nem feltétlenül kényelmes ezeknél, sőt az utolsó esetében talán balesetveszélyes is. Nem akarom tudni, hogy az a darab hogy került fel a hölgy ujjára. Vigyázat, a legutolsó képet csak erős idegzetűeknek ajánlom!

Ha megtetszik egy-egy gyűrűpár, próbáljátok meg elképzelni a kezeteken, de nemcsak most, hanem 5-10-50 év múlva is! Ha sikerült, csak akkor érdemes komolyan fontolóra venni az adott megjelentésű gyűrű megvételét vagy elkészíttetését.

Ne feledjétek, ahhoz, hogy hosszú időn keresztül boldogan viselhessétek a gyűrűiteket, nem elég a fazonra és a mintára odafigyelnetek, kényelmesnek is kell lennie! Ezen kívül a gyűrűk anyaga, vastagsága, szélessége, minősége legalább olyan fontos, mint a látványa. De ez már egy másik téma.

kézműves esküvő házasság karikagyűrű egyedi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr9713634094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása