A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

5 igazán klassz film a nyári szezonból, amit látnod kell!

2018. április 14.

Vannak filmek, amiket a műfaj kedvelőinek majdhogynem kötelező látniuk. Filmek terén elég mindenevő vagyok, szerencsédre, mert így mindenféle filmes finomságra fel tudom hívni a figyelmedet. Az idei nyár még várat magára, de tavaly nyáron 5 film is kijött a mozikban, amire egy jó adag majszolni való popcornnal érdemes volt beülni. Ha valami alapos kifogás okán lemaradtál róluk, akkor itt az ideje pótolni, és egymás után mindet megnézni. Igaz, már a mozikban nem játsszák őket, de tudom, hogy tudod, hogy hogyan nézheted meg őket! ;)

film_ajanlo_1.jpg

Van kedved egy kis barkóbához? Mivel nagy rá az esély, hogy már láttad a filmet, letesztelem, hogy így is felismered-e őket. Ha nem sikerül, akkor nézd meg őket (újra)! Mehet?

1. film

Cuki és vicces kategóriában indítom azt az animációs mesét, amiért egyformán rajonganak a kicsik és nagyok, szerintem te is imádni fogod! A mellékszereplők akkora népszerűségnek örvendenek, hogy külön filmjük is van és a gyerekek körében még népszerűbbé tették a banánt. Nagy orrú barátunk szembesül önmaga ellentétével, ikertestvére személyében. Még egy egyszarvú is feltűnik... mondjuk nem pont olyan formában, mint várnánk, de többet igazán nem árulok el! :)

2. film

1968 óta izgalomban tartja a koncepció a nézőket, és hiába a megannyi, szám szerint - régiekkel együtt - 9 alkotás, még mindig nem lehet megunni! Az evolúciós hullámvasút most melyik fajnak fog kedvezni? Vajon a mostani részben végérvényesen eldől majd, hogy ki lesz a bolygónk uralkodó teremtménye, vagy harc folytatódik?

3. film

Fantáziából és szemkápráztató látványvilágból ebben az alkotásban sincs hiány. Egy űrbéli nyomozópáros kalandjait követhetjük nyomon. Bár a történet szerint nem ő a főszereplő, mégis róla híresült el ez a film, mert jó adag show-t lop el a néhány perces csábos táncával kedvelt kreolszínű énekesnőnk, Rihanna.

film_ajanlo_4.jpg

4. film

A film valós eseményekre épül. A háborús filmek kedvelőinek kihagyhatatlan darab, nagyszerű alkotás. A film emberi érzelmek és belső motivációk egész skáláján kalauzol végig, nem kevesebb, mint három nézőpontból: vízből, levegőből és a szárazföldről.

5. film

A Föld folyton bajba kerül és sokan megpróbáltak már világuralomra törni... ennek a műnek a második részében sincs ez másképp. Látványos filmtechnikában nem lesz hiány, azt megígérhetem! Ha úgy szoktál filmet választani, hogy milyen színészek játszanak benne, akkor ezt már tuti láttad! Feltűnik a vásznon: Taron Egerton, Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges, Colin Firth és Pedro Pascal is.

No, hány van meg az 5-ből? :)

A jó megfejtéseket és a filmet további leírását, valamint előzetesét az Otthon a neten blogon találod. Keresd az "5 film, amit látnod kell a nyáron!" című filmajánlásomat!

Ha pedig már te is láttad őket, mondd el a véleményedet mindenképp, kíváncsi vagyok! ;)

mozi film ajánló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr5413649084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása