A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így spórolhatsz, ha neten vásárolsz!

2018. április 12.

Az interneten vásárolni nem nagy ördöngösség, de megvannak a maga fortélyai, amiket ha kihasználsz, nemcsak időt takaríthatsz meg, hanem pénzt és idegőrlő szaladgálást is, amikor a városban egyik boltból a másikba sietsz. Sokszor az internetről megrendelni egy terméket olcsóbb, mintha ugyanazt a tárgyat a boltban vennéd meg személyesen. Arról nem is beszélve, hogy a házhoz szállítás miatt sokkal kényelmesebb is. Vannak azonban olyan praktikák, amikkel az amúgy is kedvező árak még tovább csökkenthetők.

A spanyol viaszt sajnos már feltalálták, így ezt nem ígérhetem meg, de van rengeteg olyan apróság, amire bólogatni fogsz, hogy "Perszeeee, ez egyértelmű, én is ismerem!", de ha jobban belegondolsz, nem alkalmazod őket tudatosan. Pedig kellene!

online_vasarlasi_praktikak_2.jpg

Vegyünk egy hétköznapi példát, amikor a nagy bevásárláshoz készülődsz otthon, átnézed az akciós újságokat, és ha nem túl sürgős megvenni azt a bizonyos valamit, akkor eltolod a beszerzését, mondjuk egy vagy két héttel, mert akkor lesz olcsóbb! Elvégre harcsapaprikás ebédre lehet a jövőhét vasárnap is, nem igaz? Ki mondta, hogy annak ezen a hétvégén kell elkészülne?

Vagy gondolj arra, amikor a kasszánál állsz sorban, automatikusan előveszed a pontgyűjtő kártyádat és a zsebedben lapuló kuponokat, mert úgy kevesebbet kell majd fizetned. De akkor az internetes vásárlásaidnál miért nem cselekszel pontosan ugyanígy? Megmutatom, hogy abban a közegben hogyan (ugyanígy ;) működik a rendszer. Ezek mind kivitelezhetők jelentős anyagi megtakarítással a neten is.

Kattints, mert biztos lesz a sok ismerős trükkön kívül olyan is, amiről még nem hallottál (pl. az "exit pop up"-ról).

online_vasarlasi_praktikak_1.jpg

Ha te is szeretnél tudatos online vásárló lenni, aki odafigyel a részletekre, akkor olvasd el az online vásárlásról szóló kalauzomat az Otthon a neten blogon. A 7+1 dolog, amire netes vásárláskor duplán figyelj! vendégcikk várja hogy minden titkot elárulhasson neked! ;)

Persze - mint mindig -, várjuk a te saját plusz ötleteidet, tapasztalataidat is!

A spórolás legyen veled!

vásárlás net spórolás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr2213646226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása