A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Szállásfoglalás - pont a te stílusodra szabva

2018. február 14.

Az emberek mindig is kíváncsiak voltak a körülöttük lévő világra. Az új helyek felfedésezésében az a szép, hogy nemcsak Kolombusz Kristóf tehette meg, hanem mindenki. Te is! Legyen az úti célod néhány kilométerre vagy egy távoli kontinensen... olyan környezetben fogsz járni, ami számodra csupa rejtély, kihívás, ámulatba ejtő és csodálatos.

Nemcsak a nyaralásnak kell személyre szabottnak lennie ahhoz, hogy tökéletesen jól érezd magad, hanem már a döntési folyamatnak is. Te milyen típusú ember vagy? Igazítsd magadhoz a a szálláshely-keresést is!

online_szallasfoglalas_2.jpg

A jól bevált recept

Azt hiszed, ismered a Trivago és a Booking.com oldalát? Biztos vagy benne?

Csak a 100% "semmi más"

Ha hajlamos vagy a maximalizmusra, és számodra csak a 100% tudás a megnyugtató, akkor adok néhány jó tanácsot, hogy hogyan tudod kielégíteni csillapíthatatlan vágyadat az információk iránt, ha szállásfoglalásról van szó. Nem fogsz csalódni, alapos kritériumrendszert bocsátok a rendelkezésedre.

Kell a választék, az egyenszállások unalmasak

Amikor szállást vadászol, gyakran elfog az az érzés, hogy ezt a hirdetés már láttad, pedig nem is? Úgy érzed, az összes hotel egyforma sablonra épült, és nagyítóval kell keresgélned a különbségeket? Olyan szállásfoglaló oldalt is mutatok neked, ami pont ezt küszöböli ki.

Ha imádtad a Holiday című filmet - amikor kis sejtelmes és távoli magánházikó és dúsgazdag luxus villa között ugráltunk -, akkor van egy neked való szálláskereső oldal. Itt minden van a menün, a lehető legszélesebb választékban.

online_szallasfoglalas.jpg

Az élet egy kaland - majd eldől, mit hoz a holnap

Nyaraláskor szereted eldobni a terveket és a jelszavad a carpe diem, és azt sem tudod hol ér majd a reggel? És azt külön imádod, ha ezzel rengeteg pénzt spórolhatsz? Figyelj! Olyan társat mutatok neked, amitől nem fogsz tudni elszakadni a jövőben sem!

Az okos más kárából élményéből tanul

Te nem dőlsz be a marketingszövegeknek, se az öntömjénező leírásoknak és fényképeknek? Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor gondolom mindent tudsz a bagolyszem-jelölésről. Nem? Tényleg? Pedig pont neked találták ki!

Profi szálláshely-értékelés kódoló vagy? Vagy mégsem?

Ha úgy érzed, hogy elkel egy-két jó tanács, hogy átláss a szitán, akkor tarts velem és rántsuk le a leplet a semmitmondó és csalafinta értékelésekről!

Ahányszor egy számodra ismeretlen helyre utazol, új élmenyeket szerzel, megismerkedsz egy új kultúrával és szokás rendszerrel, belépsz a felfedezők népes táborába. De ha mindezt biztonságosan és élvezetesen akarod megtenni, akkor nincs más dolgod mint elolvasni az otthon a neten blogra írt vendégposztunkat. Online szállásfoglaló oldalak - mire jók és mire figyelj? cikkünk neked is a segítségedre lesz!

Utazásra fel!

online szállás nyaralás bankkártya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr6013639628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása