A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Valentin napi DIY praktikák a tökéletes hangulathoz - nem csak csajoknak!

2018. február 12.

Február 14-én a Valentin napot ünnepeljük, a szerelmesek napját. Manapság egyre gyakoribb hazánkban is, hogy a szerelemes párokon kívül, azok is részt vesznek az apró gesztusokkal tarkított ünneplésben, akik szimplán kedvelik egymást, barátok vagy rokonok.

De olyanok is akadnak, akik a virágárusok ünnepének tartják, és szerintük pénzkidobás az egész, és a nyálas enyelgésen és giccses holmikon kívül másra nem is szól ez nap. Ez a cikk most nem a kétkedőknek szól, hanem mindenki másnak, mert arról fogok írni, hogy hogyan lehet még káprázatosabb a Valentin napi dekorációd, és még forróbb a hangulat.  

valentin_napi_dekoracio.jpg

A szerelem ilyenkor még magasabb lángon ég a fiatalok és boldog idősek szívében, amit érdemes kifejezésre juttatni. A párok képeslapokkal, finomságokkal, piros és rózsaszín dekorációval és mindent borító szívecskés apróságokkal kedveskednek egymásnak, hogy ha lehet, még egy picit közelebb kerüljenek egymáshoz. Ti is?

Lássuk, milyen házi praktikákkal, és - akár utolsó pillanatos - saját készítésű dekorációval lepheted meg a párodat, hogy még összebújósabb legyen ez a nap.

0e6758dc9ad5f85588b0e5fb7f364f82.jpg

Szerelem? Kerülj beljebb!

A legtöbb Valentin napi ajtódísz negyedóra alatt bőven összerakható házilag is, de mégis nagyon sokat számít. Ezen az ajtón biztos bekopogtat majd a szerelem. És csak annyit kell mondani neki, hogy kerülj beljebb!

valentin_napi_dekoracio_3.jpg

Vezesd a léptem

Ki ne ismerné a klasszikus rózsával szórt ösvény receptjét? De attól még, hogy sokat használt, régi praktika, igenis van helye... főleg Valentin napon.

valentin_napi_dekoracio_5.jpg

Szívtől szívig - egyszerűbb nem is lehetne

Ha van egy kis szabadidőd és ügyesen bánsz az ollóval, ragasztóval vagy a varrókészlettel, akkor készíts szívecskéket, amiket később a lakás különböző pontjain felakaszthatsz.

valentin_napi_dekoracio_6.jpg

Palackba zárt szerelem

Van otthon néhány üres üveg vagy váza? Vétek lenne nem felhasználni ilyenkor! Nézd! Nézd! 

valentin_napi_dekoracio_7.jpg

Szerelmi vallomás - tőlem, neked!

Nem könnyű dolog lencsevégre kapni vagy megfesteni a szerelmet, mondhatni lehetetlen. Mert mi a szerelem? Egy érzés, egy kötelék, egy mindent elsöprő erő. De a kedves kis mozdulatok, szemérmes pillantások, és a semmiségnek tűnő gesztusok egyértelműen leleplezik a szerelmet. Ugye? (Kattints a képre, hogy a többi szuper ötletet is megnézhesd! Nekem magasan a homokórás és a kövekből kirakott jelenet a kedvencem. <3 És neked?)

A keretbe foglalt szerelem

A boldog pillanatokban készült fényképeknek óriási erejük van. Legyőzik a szomorú perceket, az időt és a távolságot. Felsegítenek, ha elesel az élet rögös útján. Felmelegítenek egy fagyos éjszakán, ha előveszed őket és átlapozod.

Nem véletlen, hogy ilyen képekkel vesszük körbe magunkat az irodában, a hálószobában, de még a pénztárcánkba is jut belőlük. Ráadásul ilyen meglepetést csak tőled kaphat, ennél nincs személyesebb és szívhez szólóbb ajándék. Nem! Nem tud unalmas lenni! ;)

valentin_napi_dekoracio_4_1.jpg

Kreatív szerelmi vallomás a köbön

Ha szeretnél szerelmet vallani a kedvesednek és elmondanád, hogy ő jelenti a mindent számodra, de nem vagy az a rózsaszín habos-babos típus és nem vagy híve a plüssöknek és társaiknak sem, akkor a kreatív és vicces út jól jöhet. Nem vagy egyedül, nézd csak! (Még több fotóért kattints!)

Ejtsd rabul a szerelmet!

A szerelmesek napján nem szokás nagy értékű meglepetéseket vásárolni, de készíteni valami apróságot annál szívmelengetőbb. Mivel te ismered a kedvesed, így a csomag tartalmát rád bízom, de a csomagoláshoz súgok egy picit. (Az összes kép megtekintéséhez kattintatni kell, de ezt te már tudod.)

Mi az a szerelempárna? Tökéletes Valentin napi ajándék lehet,
és én meg is mutatom neked, hogy készül!

Mártózzatok meg a szerelemben!

Egy fárasztó nap után nincs is jobb érzés, mint elmerülni a habokban. Némi illóolaj, egy kis pezsgő, és a hangulat máris varázslatos. Ha a párodnak készítesz egy romantikus, rózsaszirmos, gyertyafényes fürdőt, biztos nagyon hálás lesz érte... talán meg azt is megengedi, hogy csatlakozz! ;)

valentin_napi_dekoracio_4.jpg

Terülj-terülj asztalkám

Azt mondják, a pasik szívéhez a gyomrukon át vezet az út. És akkor? Én is szeretem a pocakom, van is egy kis ünnepi feleslegem. Ja, hogy még nincs ünnep? Még szerencse, hogy jön a Valentin nap! ;)

Ámor nyilára tűzött finomságok

Bármilyen étkezés lehet romantikus hangulatú, legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora. Ugye nem kell elsorolnom az afrodiziákumokat, mert már fejből megy az összes? Gondoltam. Na, majszoljunk valamit! A banán??? Szenzációs!!! :D

valentin_napi_dekoracio_8.jpg

Ha még mindig nem elég a cukormázból

A Valentin nap valahogy nem az igazi édesség nélkül. Az is jó, ha dobozban érkezik a bonbon, de ha otthon készül a desszert, akkor valahogy még finomabb. Az epres finomságok csokoládéval párosítva biztos nyerő párost alkotnak.

A szerelmi fészek dekorálása

A Valentin nap mindenkinek az ágyban kezdődik és az ágyban is ér véget. De tegyük félre az álszentséget és legyünk őszinték nem mindegy, hogy hogyan. A rózsaszirommal beszórt ágy nagyon romantikus, csak két dolgot kell fejben tartanod, hogy a tüskék ne kerüljenek az ágytakaróra, és hogy neked kell majd rendet rakni másnap. Szerintem megéri! ;)

valentin_napi_dekoracio_2.jpg

Azt a szót, hogy szeretlek, nem lehet elégszer elmondani, de az is fontos, hogy kimutasd a párodnak, hogy mennyire fontos neked. Ha hiányzik, mondd el! Ha örülsz, hogy melletted van, öleld meg.

Még nagyon sok rózsaszín ködös, föld felett lebegős Valentin napot kívánok nektek, mert annál jobb érzés nincs a világon! Innen is üdvözöl benneteket a ti kis Cupidótok.

A cikk megírását a Provident támogatta.

dekoráció DIY Valentin nap

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513640082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása