A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ezért vásárolj online, ha itt az ideje a lakásfelújításnak!

2018. február 07.

Online vásárolni a mai világban már megszokott dolognak számít, rengeteg időt és gyakran pénzt is lehet vele spórolni.

Nehéz leszokni arról, hogy minden megvásárolni kívánt terméket külön megtapogassunk, megforgassunk, megszagoljunk és hasonló vizsgálatoknak vessünk alá, mielőtt a kosárba kerülne. Megbízható online oldalak esetében ezekre azonban nincs szükség! Te hogy vagy vele? 

lakasfelujitas_online_vasarlas.jpg

Felrakott lábakkal, késő este vagy kora reggel, kávét kortyolgatva is barangolhatsz a lakásfelújítás fellegváraiban, a gép előtt, és tobzódhatsz az inspirációs ötletekben és szakmai tanácsokban. 

  • Külföldről vagy itthonról érdemes a lakásfelújításhoz bevásárolni?
  • Melyikek a legjobb parkettás webáruházak?
  • Miért jó tapétamintát igényelni és hol lehet ezt megtenni?
  • Szívesen megismerkednél a legújabb festékfajtákkal és gyerekszoba-trendekkel?

lakasfelujitas_online_vasarlas_2.jpg

Ha téged is foglalkoztatnak a fenti kérdések, akkor tarts velem és nézd meg az otthon a neten blogra írt cikkünket, aminek az Így újítsd fel a lakásodat a kedvenc foteledből: rendelj mindent online! címet adtuk!

Én azt az előnyét szeretem a legjobban az online vásárlásnak, hogy akár kipróbálás után is visszaküldhetem, ha valami miatt mégsem vált be vagy nem tetszik (legutóbb a konyhai turmix járt így :)). Te hogy vagy ezzel, miért szeretsz online vásárolni? 

Tehát: ha felújításhoz keresel dolgokat, nézz körül online, válogass és vásárold meg a legjobb helyen, a legjobb áron vagy legjobb feltételekkel! Ma már ezt otthonról megteheted, ami igazán mókuskényelmes! 

vásárlás online felújítás kipróbáltuk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr3213637104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztes Tekla 2019.02.07. 16:56:05

Egyetértek maximálisan! Mennyivel egyszerűbb így inspirálódni, no és persze vásárolni is. Mégis olyan sokan tartanak az online vásárlástól, félnek, hogy átverik őket. Elhiszem, hogy van ilyen is, de ha leinformálható, megbízható helyről vásárolsz, akkor nem ér csalódás. Mi is mindent így intézünk, legutóbb is, mikor cserélni kellett a WC csészét, innen vettünk újat: szerelvenybolt.hu/szaniter/fajanszok/wc-cseszek/monoblokkos-wc-cseszek nagyon pontosak voltak a szállításnál is, meg segítőkészek, amikor kérdésem volt. És a legjobb, hogy nem kellett 15 helyre elmennünk, amire ráment volna nem kevés időnk.
süti beállítások módosítása