A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Szabadulásunk kulcsa az iCsekk?

2018. február 05.

Amikor belépek a posta ajtaján és kihúzom a 462. sorszámot, és a váróban akkora a zsúfoltság, mint az olajoshal-konzerv belsejében, gyakran bosszankodom, hogy a 21. században ez már nem járja. Az értékes perceimet, óráimat tölthetném sokkal hasznosabban, vagy élvezetesebben is, pl. a kis családom körében... ezzel te is így vagy, ugye? 

icsekk_alkalmazas.jpg

Ha a számláim befizetésével kapcsolatban lehetne néhány kívánságom, biztos, ezeket sorolnám, egymás után:

  • kényelmes és gyors megoldásra vágyom
  • az irányítás továbbra is maradjon az én kezemben
  • ne kelljen sorban állnom a postán
  • egyszerűen kezelhető és könnyen megtanulható folyamatra van szükségem
  • átláthatók és nyomon követhetők legyenek a befizetéseim
  • fizesse be más helyettem :)

A jó hír, hogy egy kivételével már mindenki számára teljesülhet a fenti lista, az iCsekk alkalmazásának hála. Nagyszerűen hangzik, ugye? De sajnos van rossz hír is. A te számláidat továbbra is neked kell rendezni, így az utolsó kimarad. Bocsi, de a kívánságteljesítő dzsinnek és a jó tündérek sem rendelkeznek korlátlan hatalommal.

icsekk_alkalmazas_jpg_2.jpg

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, de bizalmatlan vagy az újdonságokkal kapcsolatban, akkor olvasd el az iCsekkről szóló vendégcikkünket!

Update annyi lenne a korábbi írásunkhoz, hogy ebből a szupi alkalmazásból is, úgy tűnik, kigolyózták a Windows phone tulajdonosokat. Nekünk, hátrányos helyzetű windows gazdiknak nyomás vissza a sorba, de az Android és iPhone birtokosok ujjonghatnak.

Az otthon a neten blogon "Szeretünk, iCsekk alkalmazás" néven részletesen kivesézzük, hogy mi fán terem az iCsekk, mikor és hogyan lehet használni, és két további előnyre is fény derül! Csekkold! ;)

Ha szereted a kipróbált alkalmazásokról szóló teszteket, őszinte véleményeket, akkor jó helyen jársz! Lájkolj és én hozom neked őket, folyamatosan!

praktikus számla kipróbáltuk iCsekk

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr1713636042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.02.05. 21:51:58

Hiába reklámozzák mindenhol ezt a kőkorszaki iCsekk appot, a csoportos beszedés ezerszer kényelmesebb. És ott még az se gond, ha valakinek egy kihalt operációs rendszerű telefonja van...

mokuspanna 2018.02.06. 09:16:37

@Online Távmunkás: Jogos, és a csop. besz. valóban nagyon kényelmes, mégis, sokan kevésbé szeretik, ráadásul nagyobb ügyintézésel is jár, amire nem lehet mindenkit rávenni! Ez már csak ilyen! :) De mindig azt mondom, próbáljunk ki mindent, és döntsünk a tapasztalatoknak megfelelően! Jó is, hogy szóba került, itt az ideje egy új összehasonlító cikknek! Köszi az ötletet!

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2018.02.06. 09:38:45

Szerintem legalább 10 éve a díkneten fizetem az összes létező csekkemet. A vilanyszámlát meg a csodás energiaszolgaltato.hu oldalon.

Ami ezen túl jön, azt átautalom.
Postán sorba álljanak a nyugdíjasok, ők ráérnek.

wrstjnethn 2018.02.06. 14:05:51

Érdemes lenne megsaccolni, hány munkaórája megy el a lakosságnak havonta álldogálással. Én simán megszüntetném ezt a XIX. századi csekkes pénzküldési módot, tessék online intézni.

A80 2018.02.07. 09:02:46

@mokuspanna
A csoportos beszedés mégis milyen "nagyobb" ügyintézéssel jár? Internetbankon megadod a megbízást, és a legtöbb szolgáltató bármilyen további ügyintézés nélkül átáll rá és nem küld több csekket.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.02.07. 22:23:21

@mokuspanna: Milyen ügyintézés? Belépek a netbankba, kiválasztom a listából a szolgáltatót, megadom az ügyfélszámom és kész.

Péter454 2018.05.10. 09:42:48

@Online Távmunkás: Ha szerencséd van akkor ez igaz.
Tavaly nyáron állítottam be egy netes megbízást az áramszolgáltató felé, amit az a mai napig nem értett, kapott meg.
Érdekes, pedig az van mindenhol, hogy a rendszer automatikusan elintézi.
Viszont ha szerencséje van az embernek akkor csak egyszer kell bemenni a renitens szolgáltatóhoz.

Péter454 2018.05.10. 09:50:47

Kedves cikkíró. Érdemes lenne a linkelt cikket teljesen elolvasnod, mert abban szerepel, hogy "Android és iOS mellett Windows-os telefonra is elérhető.".

Tehát nem kell keseregnie a Windows phone tulajdonosoknak.

Péter454 2018.05.10. 10:01:15

Amúgy megéri a csekkes befizetésnél az, hogy szinte minden szolgáltató kiszámlázza a csekk kiküldetését ami átlagban kb 2-300Ft?
Vagyis esetleg évente 2-3000Ft-ot kifizet csekkenként az ember és még a csekkekkel is foglalkoznia kell.
Az icsekknek van egy másik problémája is némely szolgáltató nem rakja rá a QR kódot.
süti beállítások módosítása