A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mit gondolsz, a pizzafutár vagy a csomagszállító kap nagyobb borravalót?

2017. április 07.

Azt már legutóbb egyértelműen megállapítottuk, hogy minden harmadik mókus rosszul érzi magát, ha nem ad borravalót, azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogy ki, kinek, mennyit ad. 

pizzafutar.jpg

Nem akarom ismételni önmagam (Jé, én ismétlem önmagam! :)), úgyhogy csak annyit árulok el, hogy én -magunkból kiindulva- nem gondoltam, hogy ekkora különbségek lesznek.

Úgy tettük fel a kérdés, hogy minél pontosabban meg tudjuk határozni (és nem átlagot nézni), hogy mennyit ad a legnagyobb réteg. Ki is derült!  

Írtunk egy cikket az Otthon a neten blogra is, mely a Borravaló kisokos nevet kapta. Szerintem érdemes ránézni az adatokért és persze mókusszívemet is melengeti, ha átkattintasz a szövegemért! ;)

Itt találod a "ki, kinek, mennyi borravalót ad" számokat (kattints a képre vagy ide). 

borravalo.jpg

A borravaló legyen velünk! 

Ha szívesen segítesz kisebb piackutatásokban és szeretsz kérdőíveket kitölteni, jelentkezz a mókusportán! ;)

gondolatébresztő kérdőív borravaló pizzafutár

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr1912408005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.07. 18:06:29

Soha eszembe sem jutott, hogy adjak borravalót a csomagszállítónak. A pizzafutárnak régen adtam, de kártyás fizetés után nem fogok miatta aprót keresgélni. A taxisoknak nem adok borravalót, mióta kiharcolták a fix díjat és ezzel másfélszeres lett az ár. Az éttermekben pedig akkor adok borravalót, ha ízlett az étel és nem bunkó a pincér. Ha felszolgálási díj van, akkor csak extra teljesítmény esetén jattolok.
süti beállítások módosítása