A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mindennek van már világnapja...

2017. március 03.

... ma épp Energiatakarékossági Világnap van! 

save-energy.jpg

Nem tudom, pontosan mit kell tenni vagy nem tenni az Energiatakarékosság Világnapján, mert ezt eddig nem tartottam. :) A Föld Óráján lekapcsoljuk az összes lámpát és kikapcsoljuk az összes elektromos berendezést (a fagyasztót azért nem szoktam :)).

Ma is megtehetünk valami hasonlót, amiért nemcsak a Föld lesz hálás, de nyilvánvalóan több pénz marad a zsebünkben is. Spórolj ma csak annyit, hogy este nem tévét nézel (és a srácok sem az X-box elé ülnek le), hanem társasozzatok egyet vagy olvassatok. Igazából a lámpa helyett is megteszi a gyertya és még hangulatosabb is! ;)

Március hónapban az Energiatakarékosság Világnapjának jegyében sok energiatakarékossággal kapcsolatos programot szerveznek, érdemes ezeken részt venni és követni őket (ha látunk valami izgit, szólunk).

Így ma igazán Energiatakarékos Napot kívánunk, sok spórolással! 

Az Új Széchenyi Terv mintegy 75 milliárd forintot irányoz elő energetikai fejlesztésekre, s megindult a virtuális erőmű program is: az évtized végére egy 200 megawatt teljesítményű erőmű villamosenergia-termelését váltanák ki igazolt energia-megtakarításokkal. /monitormagazin/

 

fotó: globalbuzz

zöld spórolás gondolatébresztő

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr965119876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása