A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

A beszélő eper is bizonyítja, hogy a természet csodákra képes + Keressük a legmókásabb magyar epret!

2015. május 28.

eperfigurak.jpg

Biztos te is találkoztál már Pinokkió alakú paradicsommal vagy épp ölelkező párnak kinéző petrezselyemgyökérrel. Ezek nagyon viccesek tudnak lenni és egy-egy pillanatra mindenképp mosolyt csalnak minden mókus arcára. Ezt tette velem ma reggel egy eper is és arra gondoltam, hogy csinálhatnánk erre építve egy jó kis netes eseményt! 

Szembejött a fenti lájk formájú eper és barátai, amit egy külföldi oldalon osztottak meg, majd sokan beküldték rá a saját vicces eprüket. 

Nem fordítottam rá túl sok időt, hogy kiderítsem, hogy valóban mindegyik fotó igazi-e és tényleg eper-e az az eper, vagy egyáltalán... de nem is hiszem, hogy fontos. Ha csak 2 percre megmosolyogtat és eléri, hogy legalább pár napig újra rá tudjunk csodálkozni a természet szépségeire, szerintem már megérte! ;) 

Ha te is tudod, mit jelent egy-egy pillanatra megállni és örülni akár csak egy virágzó fának, akkor a mókusok között a helyed! Gyere és lájkolj és maradj velünk!   

Imádnám, ha a mókusaink is legalább ennyire aktívan részt vennének egy kis játékban és így azt gondoltam, indítsunk egy kis játékot.

Keressük a legmókásabb, vagy épp legcukibb magyar epret!

A feladat egyszerű: ha meglátsz egy vicces epret valamelyik epres standnál vagy már otthon az esti TV-nézős epernasizás közben, nosza kattints egyet a mobiloddal és töltsd fel hozzánk, küldd el nekünk!

Csináltunk egy eseményoldalt, hogy ott gyűljenek ezek a képek, de elküldheted akár priviben is, vagy feldobhatod a facebookoldalunkra is, ahogy szeretnéd! Csak küldd!

Az eseményoldalt itt találod! ---> Keressük a legmókásabb epret! 

Első körben jelöld a részvételeddel, hogy tetszik az ötlet - "Ott leszek" -, aztán fotózz és mutasd, mit találtál! Ja, és hívd meg az ismerőseidet is!

Nincs semmilyen megkötés, bármit ábrázolhat az eper, csak legyen vicces, vagy aranyos, vagy szép, vagy kedves vagy csak fura, érdekes... egy szóval mókusos! :D 

És íme az eddigi kategóriák és külföldi pályázók:

Pillangófélék

eperpillangok.jpg

Tulipán akartam lenni

Szerintem neki majdnem sikerült. :)epertulipan2.jpgŐ is nagyon igyekezett, csak idő előtt feladta a próbálkozást. epertulipan3.jpgNálam ő a nyertes a kategóriájában, talán a szerénysége miatt! epertulipan1.jpg

Szőrös kesztyű

eperkesztyuk.jpgKhmm

eperkukik.jpgEperbe bújt szörnyecskék

Abszolút kedvenc eperbocs. :Depermaci.jpgDe a kiselefánt és malacka sem semmi:eperallatok.jpgŐ pedig jobban rácsodálkozik a világra, mint mi rá! eperszorny.jpgÉs a többiek:eperszornyek.jpg

Gyere és játssz velünk és ha van kedved, írj képaláírást vagy sztorit is az eprednek, hogy igazán életre kelhessen! Izgatottan várjuk a pályázókat és bár jutalmat nem osztunk, a lájkok száma mutatni fogja, hogy ki az igazi nyertes! Oké, neked a sajátod lesz a legszebb, legaranyosabb, legviccesebb... ez nem is kérdés! ;)

Irány az esemény oldala, én is hozok egy képet és megnézem másokét! 

Ha te is egy játékos mókus vagy és szeretsz hasonló mókákban részt venni, gyere és tarts Móval a facebook-on is! Nagyon vár!  

fotók

esemény vicces érdekesség eper kipróbáltuk egészséges

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr367498606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása