A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Te is utálod, hogy rengeteg a szemét az utcán? Mutatom, mit tehetsz!

2015. május 14.

teszedd-cover.png

Én a főváros egy forgalmas csomópontján lakom és igazán elkeserítő látni a rengeteg szemetet az utcán. És nekem még jó, mert a frekventáltság miatt itt minden reggel és napközben többször is pucolják az utcát, ám estére így is elég leharcolt tud lenni a környék. Ráadásul itt még az utcaseprőkocsi is meglátogat minket mindennap éjfélkor(!).

Mókusnak fontos a környezete. És Neked? Lájk! 

Olyan helyen viszont, ahol nem takarítanak naponta, ott igazán lehangoló a sok szemét. Pláne az illegális nagy kupacok... Valahogy ennek is el kell tűnnie! Szerencsére van aki magára vállalta a feladatot, hogy megszervezze, így nekünk csak annyi a dolgunk, hogy csatlakozzunk!

Kapunk kesztyűt is, meg zsákot. Tiszta Hawaii! ;)

Hogy néz ez ki?

Nézd meg, hogy hol lesz a környékeden szemétszedés! >>> Térkép

Itt pedig azt tudod megnézni, hogyan néz ki egy ilyen akció, lépésről-lépésre. >>> TESZEDD

Ez egy szuper ötlet és remek családi program is a hétvégére. Ráadásul jó érzés valami jót tenni... Nosza, tegyünk valami jót a környezetünkért!

fotó

esemény programajánló zöld környezetvédelem szemét szemétszedés teszedd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr77458810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása