A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Unod, hogy lassan töltenek be az oldalak? Megoldás 2 lépésben!

2015. április 21.

bongeszogyorsitas.png

A lassú böngészés a mókusok és a Google halála is. Így megleptek minket egy böngészőkiegészítővel (mármint a google, nem a mókusok), hogy felgyorsíthassuk a netezésünket. Kedves tőlük. :)

Mi kell hozzá?

Csak annyi, hogy a böngésződ Chrome legyen.

Lájkolj és mókus mindenedet felgyorsítja! Legalábbis reméli. ;) 

Mit csinál? (ha nem érdekel, tekerj át :))

A böngészésünk sebessége több összetevőtől függ. Ebből az egyik, hogy amikor betöltünk egy lapot, akkor azt szó szerint letöltjük a készülékünkre. Így a kisebb oldalak gyorsan le/betöltődnek, mint a nagyobbak. Ez a kiegészítő pedig a betöltendő oldalakat tömöríti úgy, hogy a Google szerverein keresztül nyitjuk meg.

Ezzel egy átlagos oldalt 10-50%-kal kicsinyít le nekünk a Google, aztán nálunk kicsomagolódik. Ennek köszönhetően csak azt vesszük észre, hogy az oldal gyorsabban töltődik be! Juhuu!

Jó, de én nem akarom, hogy lássák a forgalmam!

Ez persze kompromisszum, amit Neked kell meghoznod. Azonban a titkosított oldalak (például amikor bankolsz vagy gmail levelezel) nem megy a Google szerverén keresztül, így ettől nem kell félned. Továbbá az inkognitó módban nyitott (khm) böngészésed sem... ;)

Ha nem csak az oldalakat akarod hamarabb betölteni, de szívesen spórolnál könnyedén a rezsin is, kövesd mókust a cikksorozatában, ahol megmutatja pl. a házi mosószer receptjét és egyből tálcán kínál 75 pénzszerző tippet is!
Itt keresd! --->

 

Oké, gyorsabb böngészést akarok! Hogyan telepítsem?

  1. kattints ide, hogy eljuss a Chrome áruházba
  2. jobb felső részen kattints a "hozzáadás" gombra

Ennyi, nincs több dolgod. A kiegészítő automatikusan beépül és jobb felső részen meg is jelenik az ikonja, ahol ki/be tudod kapcsolni, illetve megnézheted, hogy mennyit spórolt már neked az adatforgalmadon.

Tényleg működik?

A spórolás mértéke persze nagyban függ, hogy milyen tartalmakat bújsz, azonban elmondhatom, hogy nálam érezhetően jobb lett.

És a stat is 17% spórolást ír az első hónapomra:

bongeszogyorsitas2.png

Mindez egy hónap alatt és teljesen ingyen! Úgyhogy én meg vagyok elégedve! Spórolj te is az adatforgalmon, hogy neked is gyorsabb legyen a világ! Nosza-nosza...

google ingyen böngésző spórolás hogyan kipróbáltuk adatforgalom chrome

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr427385950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása