A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Teszteld magad! Tényleg olyan jó vagy a pénzed kezelésében, mint hiszed?

2015. február 20.

mokus_penzugyi_teszt.jpgJó barátunk, a Bankráció vette magára a kezdeményező szerepet, hogy felmérje az itthoni pénzügyi intelligenciát. Igen, azt mérik fel, amiről állandóan azt halljuk, hogy milyen katasztrófális és húúú, meg jajaj hazánkban. Mindenesetre most jól kiderül, de ehhez a Te segítségedre is szükség van.

A mókusok teljes mellszélességgel állnak be a kezdeményezés mögé, már csak azért is, mert kíváncsi állatok (most mit tagadjam?). Jelentem, én már ki is töltöttem, nem volt több 2 percnél.

Ilyen előnyökkel jár, ha jól használsz egy hitelkártyát! --->

Mit nyerek ezzel?

  • Jót teszel, segítesz egy felmérésben, ami után kellemes elégedettséggel teheted majd este a párnára a fejed, és figyeld meg, hogy az álmodban is 7 pasival/csajjal több lesz. :)
  • Letesztelheted magad, hogy mik a pénzügyi gyenge pontjaid és a teszt végén ezekben a témákban még tovább is tudsz olvasgatni. Érdemes is.

Így oszd be a pénzed a mókusok szerint! --->

  • Nyerhetsz vele. A wellness stipi-stopi, sajnálom, az enyém, de Tied lehet a többi ajándék! ;)

bankracio_felmeres_nyeremeny.jpg

Mit kell tennem?

Csak ide kattintasz és kitöltöd, se több, se kevesebb. Nosza!

Ha a következő hasonlóról sem akarsz lemaradni, gyere, lájkold mókust és kérj értesítést! ;)   

Meg kell adnom az adataim?

Kitöltheted anonim is, ettől nem kell félned. Ha viszont a sorsoláson is szeretnél részt venni, akkor meg kell adnunk elérhetőséget, hogy tudjanak szólni, hogy nyeeertüüünk!

penzugyi_intelligenciateszt.jpg

Nem kell félnek, semmi olyasmi kérdés nincs, hogy mennyi pénzből gazdálkodik a család vagy hogy hány ingatlanod van. Nyugi, ez tényleg egy felmérés, ésszerű kérdésekkel, amik elgondolkoztatnak majd, ígérem! 

Facebook-on követed már mókust? Neeeem? Akkor futás!  

vélemény teszt pénz spórolás gondolatébresztő bankkártya BankRáció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr637184813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása