A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így spórolok havonta több ezer forintot, csak azért mert szeretem a DM-et! +10%-os "vásárlás végösszegi" kupon

2014. november 05.

DM_akciok.jpg

Eljött a nap, amit így hónap elején annyira várunk mi, spórolós mókusok. És most nem a fizetésre gondolok, hiszen azt jó esetben már előtte megkapjuk. A dm hó eleji 10%-os kedvezményét ki nem hagynám! Döbbenetes, de itt nincs "az akciók nem vonhatóak össze" kisbetűs rész. A 10% az bizony tényleg 10%! 

Ritkán csináltunk ilyet eddig, de hogy minden spórolási lehetőséget megragadhass, úgy gondoltuk, hogy ezentúl a nagyobb - és széles körben elérhető -, hasznos akciókról és kedvezményes vásárlási lehetőségekről beszámolunk. Te pedig vagy igénybe veszed, vagy nem! :) 

Ha Te is akciómókus vagy, kövess és az arra érdemesekről szólni fogok. Szólj Te is, ha találsz egy jót!   

Ha Te már dm-rajongó vagy és minden akciójukat ismered, akkor spuri a cikk aljára a kuponért, de ha nem vagy benne biztos, hogy mindent tudsz vagy még csak néha-néha jársz be a dm-be, akkor fusd át az egész cikket a kedvezményekért! 

Kövesd az akciókat!

Ezt a napot már minden mókus ismeri és észben tartja, aki a kedvenc drogériánk facebook oldalának rajongója. A 10%-os kupont lentebb megtalálod, de hadd mutassak mást is! Ahhoz, hogy igazán ügyesen spóroló mókusok legyünk, nagyon fontos, hogy tudatos vásárlóvá váljunk. Ebben szeretnék segíteni nektek azzal, hogy bemutatjuk egy-egy adott üzlet kedvezményeit és hogy abból hogy hozhatjátok ki a legtöbbet. Most a Drogerie Markt-ra (aka dm) esett a választásunk, nem véletlen! Nemcsak azért szeretem őket, mert ugyanaz a monogramjuk, mint nekem, de az sem elhanyagolható! A mostani akciós magazinjukban pl. találkoztam magammal! :D Ja, és színváltós bögrém is lett!

DM_szinvaltos_bogre.jpg

Így csináld okosan!

Amitől ez nagyon aktuális, hogy minden hónap elején egy ingyenes kuponnal lepi meg az üzletlánc a törzsvásárlóit. Ha figyelmesen olvastok, ti is könnyedén hozzájuthattok majd ehhez a kuponhoz, valamint ügyesen használva az elhangzottakat, még ennél is többet spórolhattok. A pénztárcátok mindenképpen meg fogja ezt hálálni.

Fontos, hogy ezt a kedvezményt csak azok vehetik igénybe, akiknek van törzsvásárlói kártyájuk (kis lila active beauty kártya). Minden szempontból érdemes kiváltani, de nélküle is jól járunk!

dm_kartya.jpg

Nekem nincs kártyám

Semmi gond, a dm gondolt azokra is, akik nem szeretnek kártyázni. Nekik találták ki azt a rengeteg kedvezményt, amit kis zöld papírtáblák jelölnek a polcokon. Érdemes figyelni őket, hiszen sokszor ajándékot rejtenek! Ha vásárolsz egy terméket, akkor egy ugyanolyat, vagy egy másik fajtát ajándékba kapsz hozzá. Nem biztos, hogy az ajándékot egyébként bármikor is megvennéd, de így legalább lehetőséged van ingyen kipróbálni. Márpedig egy ingyen próbát melyik mókus hagyna ki?

Aztán még olyan akciót is rejtenek ezek a kis táblák, hogy ha 2 db-ot vásárolsz a termékből, akkor jóval olcsóbban kapod meg őket. Vagy ha 2 db-ot vásárolsz, a 3.-at ajándékba kapod! Ilyenkor a legtöbbször megveszünk 3 szappant, pedig csak egyet terveztünk. Hol itt a spórolás? Természetesen ott, hogy eláll a polcon, és nem kell kétszer annyiért megvenned a következő héten vagy hónapban. Így a következő vásárlásnál az a pénz vagy a zsebedben marad, vagy pedig szintén valami okos dologra fordíthatod.

DM_akcios_kuponok.jpg

Színes árak

A másik, amit érdemes figyelni, az árak színei. Ha piros, akkor megéri megvásárolni, hiszen akár 5-50%-kal is olcsóbb lehet az eredeti áránál. Olyan kis okosak ezek a címkék, hogy még azt is el tudod olvasni, meddig ilyen olcsó és mennyi volt/lesz az eredeti ára. Na, ezt is a tudatos mókusoknak találták ki. Így könnyű előre tervezni. Ehhez sem kell a kártyát használnunk, ez a kedvezmény nekünk jár. Valamint lassan a fél üzlet piros árakból fog állni, annyira olcsó lett a dm. De tényleg! Ha hiszed, ha nem, semmilyen jutalékot nem kapunk sem a cikkért, sem azért, ha odaküldünk téged... még csak nem is tudnak róla, hogy íródik. Mert ez nektek szól, mókusoknak! ;)

Na de térjünk rá az igazán nagy spórolásra. Ezzel a kis kártyával rengeteg kedvezményt tudsz kiváltani. Hogy ne kelljen kisregényt olvasnod, csak a legfontosabbakat sorolom fel. 

150 pontért kapható egy kuponfüzet. A kínálata változó, 15-25-50% kedvezménnyel megvásárolható termékek/termékcsoportok vannak benne, valamint egy aranyat érő 10%-os vásárlás végösszegi kupon. Ez a kedvezmény minden egyes megvásárolt árucikkből lejön!

Akkor is, ha

Akkor is, ha akciós volt, akkor is, ha használtál rá másik kupont már, vagy esetleg jár rá a zöld táblácskán hirdetett kedvezmény. Ami a legszuperebb, hogy ehhez az egy kuponhoz minden hónapban egyszer teljesen ingyen juthatunk hozzá! Használjuk hát ki! A facebook-oldal rajongóinak jár ez a kedvezmény és hát meg is érdemlik azt a lájkot, na! ;). 

10%_DM_kupon.png

Csak arra kell figyelni, hogy a kártya nálunk legyen és a vásárlás végösszege elérje a 2000,- Ft-ot. Ez persze nem lesz nehéz, hiszen az igazán okos mókusok havonta csak egy nagybevásárlást tartanak, hogy ne kívánjanak meg mindenfélét az üzletben minden egyes alkalommal. Ugye?

Joker kupon

Ha szoktál vásárolni drágább dolgokat is, akkor van számodra egy csodakuponom is. Akinek igazán kicsi mókusa van otthon az tudja, hogy a pelenka például egy ilyen kategória és azon bizony nehéz spórolni. Na, erre találták ki a joker kupont. 75 pontért lehet kiváltani, és 25% kedvezményt ad egy kiválasztott termékre. Nézzük meg egy pelenka szemszögéből. Bizony akár 5-6000,- Ft-ot is elkérhetnek egy nagyobb csomagért. Számoljunk most 5000 Ft-tal az egyszerűség kedvvéért. Ha felhasználunk rá egy joker kupont, akkor 3750,- Ft-ba kerül. De ne álljunk meg itt, használjunk rá egy vásárlás végösszegi kupont is, hiszen most ingyen van. Így már csak 3375,- Ft. Ugye mennyire megéri tudatos vásárlónak lenni?

DM_kedvezmeny.jpg

A kedvezményeknek itt még nincs vége, napestig sorolhatnám, mi mindenre lehet még felhasználni a pontokat. Utána nézhetsz az egyik üzletben, vagy a honlapjukon, illetve itt is kérdezhetsz! 

Most pedig tervezésre fel, vedd elő az akciós újságot, nézd át a kuponfüzetet és vásárolj okosan, olcsón! És persze kövess! ;)

A cikket egy szívünknek kedves DMókus, Horváth-Kosiba Anita írta, aki szívesen válaszol az akcióval kapcsolatos kérdésekre és segít, amiben csak tud, úgyhogy kérdezzétek bátran hozzászólásban akár itt, akár a fb-oldalunkon

akció spórolás szépségápolás kipróbáltuk kozmetika megtakarítás DM

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr176866431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OlivRob 2019.09.23. 19:18:12

Én például nagyon sokat spórolok azzal, hogy vásárlások előtt (nem csak DM, vagy Rossmann), megnézem online az akciós újságokat a www.kimbino.hu-n és utána vágok neki a bevásárlásnak:) Van app is, amit le tudsz tölteni amúgy.
süti beállítások módosítása