A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Rémes rajzok halloweenre - Neked is menni fog [rajzsuli] +nyomtatható sablon

2014. október 31.

halloween_rajz.jpg

Itt van Halloween, a szellemek, boszorkák, szörnyek éjszakája. Rémesen rajzolsz? Eljött a te időd!

Akár a lepedőbe burkolózott, szellemként a lakásban rohangáló kismókusod nyúz egy klassz tökfej rajzért vagy cuki denevérdekorációért, akár a szörny-  ... akarom mondani -vendégsereg számára készített meghívókat szeretnéd feldobni egy egyszerű grafikával - várhatóan szembetalálkozol a nagy kérdéssel: hogyan rajzoljak valami egyszerűen rettenetest? Megmutatom!

Hasonló egyszerű-nagyszerű ötletek jöhetnek még? Kövess és mindig újat hozok! ;) 

Aki bújt, aki nem... vagyis ha hiszed, ha nem, két apró segítséggel máris profin ijesztgethetsz papíron.

Ezt szedd elő

- egy felfelé szélesedő ÜVEGPOHÁR és

- egy MŰANYAG KUPAK

Ennyi. Ja, és papír, ceruza. Vagy toll, vagy filc, vagy ketchupös ujj. :D Ha ceruza, akkor puha grafitot válassz és színeseket a Halloween klasszikus színeiben: lila, fekete, narancssárga, sárga és zöld. Ó, és még egy radír is kellhet.

denever_szines_halloween.jpg

Lemaradtál az alapokról? Ejnye! De ne csüggedj, az ingyenes Rajzsuli-sorozat első részét - ahol mókust, macskát és nyulat rajzoltunk - megtalálod ITT --->

“MICSODA??? “-kérdezed. “Még el sem kezdődött a buli és már iszunk???” Nem-nem! Told félre még pár napig a tökleves üveget, mert most rajzolunk!

Így csináld

Kövesd a képeken látható lépéseket!

halloween_denever_rajz.jpg

Most elárulom, a pohár segítségével a denevér (és mindjárt a tökfej) alakját tudod nagyon könnyen kialakítani, a kupakkal pedig a tökfejet teszed látóvá. Rajzolj, alkoss és muti meg, hogy sikerült?!

Nézzük a tökfejet! 

halloweeni_tok_rajz.jpg

És ez lesz belőle, ha már színes:

tök_szines_halloween.jpg

Ötlet: ha nagy mennyiségben lesz szükséged a rajzokra, ám kevés az időd, egyszerűen nyomtasd ki a kész rajzot a megfelelő méretben és használd bármilyen dekorációnak a tökfejhadsereget vagy a denevér dömpinget!

Tipp: rajzold rá narancssárga, lila vagy fekete kartonra a tök-/denevérformát vagy a koponyát és a baglyot. Vágd ki a szájak és a szemek helyét, majd magát a formát is. Fűzd fel damilra, lógasd fel az ablakba és máris kész a klassz Halloweendekorációd! A sablont innen töltheted le, katt! :)

halloween_fekete_kartondisz.jpg

Ne felejtsd el mókust lájkolni és beállítani az értesítést, hogy semmiképp ne maradj le egyetlenegy újabb tippünkről se! Én szóltam! ;)  

gyerek szórakozás halloween kreativitás kipróbáltuk dekoráció saját készítésű lépésről-lépésre rajzsuli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr66847361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása