A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Állatok Világnapja programokkal, tombolával - Ott a helyed!

2014. október 01.

allatok_vilagnapja_rex.jpg

Nagy napra virradunk e hét szombatján, október 4- én! Már több mint 80 éve ez a dátum jelöli az Állatok Világnapját! Ez alkalomból - mely, érthető okokból minden mókusszívet megdobogtat - szeretném felhívni a figyelmeteket és egyben meginvitálni benneteket egy remek és INGYENES családi programra, melyet a REX KUTYAOTTHON ALAPÍTVÁNY szervez.

Az Alapítvány idén 22 éves és immár 15. alkalommal ünnepelhetünk velük a jeles nap alkalmából!

Ez az esemény felhívja a figyelmet az emberek és állatok együttélésének szabályaira és egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel. Ha nincs saját kutyád, macskád, kisállatod (vagy akár elefántod), de imádsz minden élőlényt, ott a helyed!

rex_kutyaotthon_allatok_vilagnapja.jpg

Ha Neked is van kis kedvenced, akkor meg nem is kell, hogy győzködjelek, ugye? ;)

Láttad már a házi kutyakekszreceptünket?
Készítsd el Te is a saját négylábúdnak! --->

Gyertek, gyertek, mert igazán nagyszabású eseményre számíthattok! Három helyszínen zajlanak majd a programok és nemcsak garantált szórakozást nyújtanak, hanem sok mindent megtudhatunk például arról, mi zajlik a kulisszák mögött egy delfináriumban vagy cirkuszban, hogyan élnek ott az állatok, amikor nem a tapsviharban és reflektorfényben róják köreiket a medencében vagy a porondon. Kállay Ritát kérdeztük, mi vár ránk szombaton.

Ingyenes programokra vevő vagy? Kövesd mókust és mindig szól, ha valami izgalmasat hall! És persze örül a jó tippeknek is!   

Program

  • Megismerhetjük Dr. Király Pétert, a Rex Kutyaotthon alapítóját, akivel a Kisszínpadon lehet eszmét cserélni híres írók tollából született állattörténetekről.
  • A Harsányi Gábor Színjátszó Stúdió musicel- és operett részletekkel szórakoztat majd a minket. Beszélgethetünk Nick Árpáddal, a sokszoros Európa- és világbajnok erőemelővel, aki köztudottan nagy állatbarát és bemutatja nekünk az egyik látványos produkcióját is.
  • Tombolázni nemcsak az állatokhoz köthető nyeremények miatt érdemes, hanem azért is, mert minden megvásárolt szelvénnyel az otthonban élő állatbarátaink ellátásához járulunk hozzá. Ők szintén résztvevői lesznek a napnak, jól fog esni nekik egy kis plusz simogatás.
  • "Első látásra szerelem" esetén a helyszínen kutya- és cicaörökbefogadás is lehetséges.
  • Ezeken kívül még sok - sok előadással, mókával, várnak mindenkit a Rex Kutyaotthon lelkes dolgozói, önkéntesei és lakói.

A program összes többi pontját is megtalálhatod az oldalukon, de a cikk végén az elérhetőségeket is megmutatom.

rex_allatok_vilagnapja.jpg

Tudtad? Az Állatok Világnapját 1931 óta ünnepelik minden esztendőben, Szent Ferenc emléknapján, október 4-én.

Tipp: szeretnél segíteni egy állatotthonnak? Régi, selejtes pulcsidból készíts cica- és kutyaágyat ajándékba (és persze a saját kedvencednek is ;))! Megmutatom hogyan, ITT megtalálod a leírást és képeket! --->

FONTOS: a rendezvény INGYENES, de az alapítvány nagyon örül minden támogatásnak, legyen az állateledel, takaró, kutyaruha, póráz, az adó 1%-a vagy egy tombolajegy megvásárlása (mindenki jól jár ;)).

Ha elmész, kíváncsiak vagyunk, hogy érezted magad, úgyhogy feltétlen írd meg! ;) Ja, és kövesd mókust! 

Cím: Budapest, IV. kerület, Óceánárok u. 33.

Telefon: 061-230-4080

E-mail cím: rexiroda@rex.hu

http://rex.hu 

ingyen programajánló kutya macska állatbarát Allatok Vilagnapja rex kutyaotthon

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr756751047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása