A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

13+1 furcsa állás, melyek jól fizetnek +felhívás!

2014. július 27.

furcsa_allasok.jpg

Ha épp munkát keresel vagy néha szoktál álmodozni róla, hogy valami egészen mást csinálj... hát most kapsz egy-két tippet, mivel kereshetnéd a kenyeredet, amire talán soha nem gondoltál még.

Egyik mókusszörfözős estémen szembe jött a hetes számú álláslehetőség és nem hittem a szememnek, hogy ilyen tényleg létezik. Rákeresve még jobban meglepődtem, hogy mik vannak. Így hát összegyűjtöttem jó párat, hogy a Te szád is tátva maradjon. ;)

Ha most jársz itt először, adj egy kis bizalmat mókusnak, hogy ennél komolyabb témákban is megmutathassa magát!  

Vannak vicces és fájdalmas állások is köztük és ez csak pár a sok közül. Te milyen munkáról hallottál, ami szerinted illene a listába?

1. Feles lányok

Nem árt, ha a ruhád is csak feleakkora, mint amit egyébként viselsz, hiszen az a lényeg, hogy a félrészeg ivósokat rávedd a következő feles lehajtására (és kifizetésére) is. Nem is tudom, melyiket nehezebb, a józan vagy a már spicces delikvenst meggyőzni... ;) Esténként több tízezer ütheti a markod és ehhez csak csábítanod kell tudni!

2. Szilvia-szaglók

Papírtörlőket szimatolnak reggeltől estig, hogy a gyártó biztos lehessen benne, hogy az ő terméke tényleg szagtalan használat előtt, közben és után.

3. Kutyakaja-kóstoló

De tényleg! Ehhez azért gusztus kell, de legalább jól fizet. És kiköpheted. :) Na?

kutyakaja_kostolo.jpg

4. Chips-válogató

Kicsit sem izgalmas, de mindenképp fura lehet egész nap a túlsült vagy hibás csipszek kiválogatása, mielőtt azok a zacsiba kerülnének. Vajon azt legalább megehetik?

5. Csirkeválogató

Itt nem a sérült vagy hibás csirkéket kell kiválasztani, hanem a fiúkat a lányoktól elszeparálni. A fiúk ugyanis nem sokat érnek, míg a lányok biztosítják majd a rengeteg tojást, így ők a hasznosak. De legalább egész nap pihepuha aranyos jószágokat fogdoshatsz. :)

6. Rágózó

Bizony a rágógumit is tesztelik, rághatóság, rugalmasság, íz, stb. szempontjából. Az állkapcsod is tuti megerősödik.

ragogumi_tesztelo.jpg

7. Tampon-teszter

Van, aki naponta 125 db-ot is letesztelt! ööö

8. Csúszda-teszter

Csupa móka és kacagásnak tűnik, bár egy-két fürdőgatyát biztos lukasra csúszkálgatsz. Én tuti nem vállalnám be ennek ellenére, mert a biztonságot tesztelni nem egy életbiztosítás.

csuszda_teszter.jpg

9. Ceruzahegyező

Ne kérdezd! Állítólag van, aki annyira félti becses írószerszámát, hogy szakértővel (he?) hegyezteti. Felelősségteljes meló, na! 

10. Rúzsnyomolvasó 

Egyfajta jósnőként vagy személyiségleíróként működik. Tulajdonképpen ajaklenyomatot olvas le a rúzsnyom alapján és ebből mondja meg a tutit. :D Hmm... Te fizetnél érte? 

11. Emberi madárijesztő - mókuskedvenc! 

Vidéken élsz, de nincs munkalehetőség? Kopogj be a tehetősebb szomszédokhoz és ajánld fel madárijesztő-szolgálataidat. Állj szoborként a mező vagy a szilvás közepén, persze vicces ruhákba beöltözve és ijeszd el a madarakat Te magad! 10-15 dollár ütheti a markod óránként. Elvileg. Döbbenet, hogy ezért tényleg fizetnek, de Amerikában minden megtörténhet, így nyilván igaz is lehet. :D 

emberi_madarijeszto.jpg

12. Farmolj!

Ha hiszed, ha nem, léteznek fiatalok, akik azzal töltik napjaik nagy részét, hogy egy számítógépes játékkal játszanak és ezzel keresnek pénzt. A játékbeli aranyat adják el igazi pénzért olyanoknak, akiknek nincs idejük vagy türelmük összeszedni azt a mennyiségű játékaranyat, ami szükséges pl. egy jobb fegyver vagy ruha megszerzéséhez. És ez létezik. Mármint a virtuális pénz (nem).

13. Sperma- vagy petesejtdonor

Komolyan, érdemes megpróbálni. Mit veszíthetsz? ;) 

+1 Hányástakarító

Aki a csúszdázást vagy hullámvasutazást nem vállalja be, az még mindig felszedheti a bátor sikoltozók után bátorságuk eredményét. :) Felhívjuk a vidámparkot, hogy mennyit fizetnek? 

hanyas_feltakarito.jpg

Nos, Te melyiket vállalnád be?

Felhívás! Keressük Magyarország legviccesebb foglalkozásait, amik még jól is fizetnek! Ha tudsz ilyenről, mindenképp írj, hogy összegyűjthessük és bemutathassuk őket. Köszi :)  

munka érdekesség állás gondolatébresztő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr425503874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása