A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Na, ezt a fürdőnadrágot nekem találták ki! +videó +képek

2014. július 02.

mokus-uszonadrag.jpg

Mókusként folyamatosan figyelem a kickstarteres kampányokat, mert innen elég instant kaphatóak az innovatív ötletek. Nos, ezt a fürdőnadrágot is ott találtam.

Mit tud ez a fürdőnadrág?

Taszítja a vizet.

Hogyan?

Egy speciális, hidrofób nanotechnológiával magát az anyagot teszi víztaszítóvá. Így ahelyett, hogy magába szívná a vizet, inkább ott hagyja másnak a Balatonban.

Hasonló gyors ötletek jöhetnek? Lájkold mókust fb-n is, hogy egy cikkről se maradj le! Gyerünk! ~ Figyelek ám! ;)

Miért jó ez?

Ahogy a srác is írja, onnan jött az ötlet, hogy a tengerpart után mindig cserélgetni kellett a nadrágot szárazra, hogy be lehessen ülni egy étterembe vagy csak az autóba (igen, mindannyiunknak mások a problémái :D).

Viszont ez a nadrág mindig száraz. A vízben is. Mosható akárhányszor és nem teszi tönkre a sós víz sem. Taszítja a vizes szennyeződéseket is, ezt akár le is eheted, nem hagy foltot.

Ezzel a nadrággal így megspórolható egy váltóruha, a szárítás és minden macera.

A nadrágok már most is megvehetőek különböző színekben és mintákban. Sőt, mivel közösségi finanszírozást nyert, így női is fog készülni.

Itt a videó, hogy hogyan pergeti le a vizet:

Itt meg hogy milyen nadrágok vannak/lesznek:

Ilyen lesz a csajos:

Itt az oldala, ahol lehet rendelni is (kb. 12e). Lehet én vagyok elszokva az úszónadrágok áraitól, de ezt nem tartom soknak, vessetek a mókusok elé. Ennyit nekem, lusta mókusnak megér, hogy ne kelljen a gatyával problémáznom. És egyébként is, itt már annyit spóroltam, hogy ennyit minden mókus megérdemel! :D

Vagy! @mókuspanna, kapok egy fehéret?

fotók innen

ruha innováció nyár víz Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr906467429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása