A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így tréfáld meg a családot egy egyszerű trükkel +fotó +leírás

2014. április 01.

mokustrefa.jpg

A fingó párnából és köhögő cigiből kinőttem és nem is keresem mindenáron az átveréseket, de most szembejött egy apró poén, amit muszáj volt kipróbálnom. És próba után mindig az jön, hogy Neked is megmutatom. ;)

Tényleg utolsó pillanatban született a cikk is, mert nem terveztünk a Bolondok Napját megtartani - nálunk megy az magától is, naponta... de ez megtetszett. Mára el is tiltottam a családot is a blogtól, hogy este ők is meg legyenek tréfálva. Próbáld ki Te is. (Ha már későn olvasod, holnap is ugyanolyan vicces lesz, ráadásul akkor tuti nem számít rá senki.)

Mert mókára és kacagásra szükség van és mókuslételem. Ha Te is így gondolod, tarts velünk ezentúl is! 

Mi fog történni?

Nem fog működni a szappan. Csak egyszerűen ennyi. :D Persze attól függ, mire akarja használni az illető. Levélnehezéknek tökéletes lesz így is, de kezet mosni nem fog tudni vele, mert nem habzik. Nem és kész.

Mit tegyek?

Két módszert is láttam, mindkettőt ki is próbáltam.

1. Kend be színtelen körömlakkal!

Fontos, hogy lakkozás előtt töröld teljesen szárazra a szappant és mindenhol alaposan lakkozd át (akár két rétegben is), ne hagyj ki egy cm-t se. Így a hatás is tuti! :)

koromlakkos_szappan.jpg

A képeken láthatod, hogy semmit sem fog észrevenni senki, mert a kinézete nem változik a szappannak (csak ha nagyon közelről és közvetlen fényben nézed, akkor az ecset vonásai kicsit).

Nem kell aggódni, hogy örökre tönkretettél egy szappant, hiszen ha már kinevetgéltétek magatokat, akkor simán lekaparható róla a lakk.

szappan_ami_nem_habzik.jpg

De hogy ne hidd, hogy komolytalan mókusok vagyunk,
iratkozz fel a "150 napos költségcsökkentő tréning"re,
ahol ennél jóval hasznosabb tippeket mutatunk. Eskü.

2. Krémezd be a szappant!

Fontos, hogy előtte töröld teljesen szárazra, majd amikor már látványra megszáradt az egy réteg krém, kend át még egyszer. Látványra nem változik semmi, sőt, még mintha kicsit habos is lenne...

bekremezett_szappan.jpg

De amikor kezet akar mosni vele az áldozat, egyrészt furán fog csúszni a víz alatt, másrészt jóval később kezd el habzani, és akkor is csak enyhén. Nekem ez a változat kevésbé jött be, de ha nincs körömlakk, ez is valami. :)

Nevettess meg másokat, mert jó érzés. Ha kíváncsi vagy, milyen hülyeségeken jár a mókusagyunk egy-egy pihentebb pillanatunkban, maradj velünk! 

humor vicces kipróbáltuk testápolás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr215889176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása