A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Egy hétig ne legyen gondod az öltözködéssel! +fotó

2013. szeptember 01.

Egy mókusegyszerű és nagyszerű ruharendszerező (pontosabban ruhaelőkészítő) ötlet, nincs is róla mit beszélni, csak el kell kezdeni használni! :) Iskolakezdés aktualitása miatt koncentráljunk a gyerkőcökre, de felnőttként ugyanilyen jól jön majd nekünk is, ha rászokunk.

sulikezdes.jpg

A lényeg, hogy egész hétre készítsük be előre a ruháinkat, amit felveszünk, így legközelebb csak jövő hét vasárnap kell vele foglalkoznunk. Hogyan?

Több módszert is láttam rá, de talán még ezeknél is okosabbat és jobban használhatót ki lehet találni. Te is alakítsd át saját magadra, magatokra és imádni fogod. Ez tuti! :) 

Ha a következő hasonló tippről sem akarsz lemaradni, katt! >>>  

Mutatok három variációt, inspirálódj! 

1. Van a külföldön klasszikusnak mondható vászon rendszerező (eredetileg cipőtartó). Ezt felcímkézve és minden napra bekészítve az aznapi ruhákat meg is oldódott minden öltözködési gondunk arra a hétre. Tök jó! :)

ruhabekeszites_feher.jpg

ruhabekeszites_fekete.jpg2. Találtam többféle megoldást arra, hogy a fogasra helyeznek valamiféle címkét, amire ráírják a napokat. Ezt a legegyszerűbben egy sima alkoholos filccel felfirkálhatod a műanyag fogasokra és kész is. De persze készíthettek csilivili, színes, vidám címkéket is különböző kézműves okosságokkal. (Ha csináltok, muti!!! ;))

ruhabekeszites_fogason.jpg

És fogason sem csak ruhákat lehet okosan tárolni >>>

3. Szinte semmit nem kell változtatni a tárolási szokásokon, csak halmokba helyezve a napi adagokat berakni a fiókba. 

ruhabekeszites_fiokban.jpg

És ha már fiókrendezés, így duplázd meg a helyet a fiókban>>>

A heti összekészítés felvet ugyan némi kérdést, hogy mi van, ha mégsem napos idő lesz szerdán, amikorra az ujjatlant készítettük ki... de ezeket áthidalva abszolút használható kis ötlet. Szerintem. :) 

Szerinted is? Más ötlet? Te hogy csinálod?
 

fotó1, fotó2, fotó3 és fotó4   

Online, ingyenes rezsicsökkentő tréningükre feliratkoztál már? Nem? Ide gyere! --->

gyerek praktikus bútor otthon öltözködés rendszerezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr755487372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása