A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Megoldás a melegre: fagyasztó testpermet ~130 forintból +recept

2013. augusztus 03.

Ismét mókusmeleg. Múltkori nagy melegben már csökkentettük a klíma fogyasztását, de azzal még nem frissültünk fel teljesen.

olcso-husito-testpermet_mini.jpg

könnyen beszerezhetőek az alapanyagok

Most jöjjön egy olyan testpermet, amit nem kunszt elkészíteni és ha magadra fújod, akkor úgy fogod érezni, mintha egy jegesmedve ült volna rád.

A recept egyszerű:

  • 1 evőkanál 70%-os alkohol
  • 1 dl víz
  • 25 csepp borsmenta illóolaj

Mó mindig leteszteli Neked ezeket a recepteket, kövesd és spórolj Te is! ;) 

Hogyan készül?

Az alkoholba csepegtessük először a borsmentát, majd azt öntsük a vízbe. Rázzuk fel és töltsük egy spriccelős flakonba. Ha magaddal szeretnéd vinni, akkor egy pici, vagy üres parfümösbe, otthon egy alaposan kimosott virágos, vagy ablaktisztítós flakon is megteszi.

Hogyan használjam?

Fújd be a tested, ahol csak tudod. Szemeket, nyálkahártyát értelemszerűen kihagyjuk. ;) Várd meg, míg teljesen megszáradsz, ne kend el kézzel.

Mit fogok érezni?

Először nedvességet. Az elpárolog, majd olyan 3-4 perc után elkezdi fagyasztani a tested. Nem kell megijedni, nem lesz fagyási károd, mert ez csak érzetre ilyen. A fagyasztás sem a legjobb szó, inkább olyan fincsi hűsítő bizsergés.

husito-testpermet_mini.jpg

Testvérem azt mondta, hogy olyan mintha fagyna, égne és bizseregne. Mire én visszakérdeztem: "Neked ez a három jelző ugyanazt jelenti?". Megegyeztünk, hogy nehéz leírni, milyen érzés. Egy viszont biztos, istenien felfrissít. Amúgy nagyon aranyos volt, mert ő fázós, így a karját ahol befújtam jól bebugyolálta ruhákba, mert hogy fázik. :)

Mi a tapasztalat?

Hitetlen voltam, de az olvasóért (Érted ;)) mindent, így gondoltam, "Teszteljünk!". Az illatát nagyon szeretem. Nekünk volt növény formában is. Visszahozta a gyerekkori emlékeket arról a orrdugulásra való szipka (nem tudom hogy hívják) műanyag "rúdról". Annak is ilyen finom volt az illata.

Tényleg felfrissít. Igazi barát ebben a dög melegben.

Jó hír, hogy alkohol is van benne, az lemészárolja a bacikat is, akik az izzadtság mögött a bőrön úgy élnek, mint hajléktalan a Hiltonban - széles vigyorral.

Ja, és ne felejtsük el azt sem, hogy ebben minden természetes, a környezetre és Rád sem káros. Nincsenek benne tartósítószerek és a rossz "E" betűk is elkerülik.

Isteni testradír recept a selymes bőrödért. >>>

Mennyibe kerül?

Tény, hogy a két fő összetevő (víz nem drága) húzósabb befektetés. Mindkettő 800 környékén mozog. Alkoholt a patikában vettem 100 grammot (millilitert biztos nem ismerik, mint mértékegység). Plusz kiszámláztak még 12 forintot az üvegért is, ezt nem kommentálom. Illóolajért itt a Rossmannba futottam be, fontos, hogy 100%-os legyen. Jó hír, hogy nagyon sokat tudsz belőle csinálni. Így csak mint első befektetésként drága, elkészítve már nagyon olcsó testpermet lesz belőle.

Én azt hittem, nagyon gyorsan el is fog fogyni. Nem így történt. Fújkálva is sokáig tart.

Meddig tart a hatása?

Fújás után pár perccel kezdődik és 30-60 percig érezni fogod.

Mire figyeljek?

Ha allergiás vagy valamelyik összetevőre, akkor értelemszerűen ne használd. Ha pedig nem tudod, először csak egy kis bőrfelületen próbáld ki. Ha rendben van, akkor következhet a teljes test is.

Fontos: soha ne használd

  • sérült bőrfelületen
  • nagy mennyiségben
  • túl gyakran
  • egyszerre az egész testen

Mókusvélemény? Mókusmanccsal a szívemen, Egyesült Mókusok lobogója alatt mondhatom, érdemes kipróbálnod. Nem csak Te, de a családod többi tagja is nagyon jól fogja érezni magát.

 

vélemény nyár olcsó recept kipróbáltuk illóolaj testpermet DIY könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr785443559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása