A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Reggeli után vagy elalvás előtt...

2013. július 31.

Tudjuk, hogy a nyár kellős közepén van jobb elfoglaltságod is, mint mindennap a blogokat bújni. A vízpartra sem viszi magával mindenki az okostelefonját. Ezért megmutatom az elmúlt hét kedvenceit.

heti_osszefoglalo_1.jpgA címek alapján eldöntheted, érdekel -e és legalább átfutod őket. Mókusszívünk nem hagyja, hogy kimaradj valami jóból! ;)

Lássuk a top 3 cikket:

III. helyezett:

Hogyan szabadulj meg az izzadságfolttól a papucsodon? >>>

papucstisztitas_szodabikarbonaval.jpg

II. helyezett:

Így készíts főzés nélkül isteni ebédet a hétvégére vagy könnyű finomságot vacsorára! >>>

a_kesz.jpg

És az első! Tádá:

Így készíts citrusos testradírt házilag! >>>

olcso-hazi-testradir_kesz_mini.jpg

Ez persze nem azt jelenti, hogy mind Neked is tetszeni fog. Van egy mókusarcunk, de tudjuk, hogy nehéz univerzális szuper cikkeket írni, viszont nem adjuk fel! :) Mindennap újból és újból próbálkozunk, hogy Te is megszeresd a mókusokat és tanácsait.

Mi volt még?

Idő = pénz >>>

Mindannyian az időnket pénzre cseréljük, amit aztán zsömlére és kakaós csigára, no meg szódabikarbónára. ... A legkisebb összegért is meg kellett dolgoznod. Nincs olyan, hogy az csak pár forint, mert azt a pár forintot is meg kellett keresned.

Ha Te sem akarsz többé devizahitelbe fulladni >>>

A napokban jó nagy port kavartunk az erdőben a felelősségvállalásról szóló cikkünkkel, csak mert a devizahitelre vetítettük ki a kérdést. ... Ma belefutottam egy cikkbe, ami arról írt, hogy egy család hogyan menekült el a devizahitel elöl. Gondoltam, megmutatom.

Egyedi ajándék pár ezer forintért, ami akár milliókat is érhet >>>

Akár születésnapra, akár évfordulóra, vagy - ahogy én is tettem annak idején - nászajandéknak is kiváló! Garantáltan kitűnik a sablon-ajándékok közül, nem fogja a szekrény mélyén porosodva végezni, és ha az ünnepeltnek szerencséje van, még egy kis pénz is ütheti a markát!

Világító fák, növények >>>

Képzeld el, hogy amikor legközelebb végigsétálsz az Andrássyn egy nyári estén, nem az útszéli lámpák fénye mellett andaloghatsz a kedveseddel, hanem a fák világítanának helyettük.

Így tárold a nyakláncaid! >>>

A láncok olyanok, mint a karácsonyfaizzók. Csak egy percre fordulsz el, máris a gordiuszi csomót megszégyenítő módon gabalyodnak össze. ... Használjunk egy egyszerű trükköt!

Ráncok ellen viselj napszemüveget! >>>

Te talán észre sem veszed, de a bőröd a legapróbb mozgást is megérzi. Tükörből sem látszik, de az izmok megfeszülnek és a bőrödön apró ráncokat képeznek. Ezek az apró ráncok pedig később mély ráncokká alakulnak.

Alkoholfogyasztókat keresnek havi 180 ezerért >>>

"Álommeló: Ingyen pia + havi nettó 180 ezer ft fizetés" - ez is lehetne a címe annak a hirdetésnek, amibe egy pár napja belefutottam. Az alkoholt minden mennyiségben biztosítják, annyit iszol, amennyit bírsz és még fizetnek is érte.

Nehéz döntened? Kérj segítséget! >>>

Látom magam előtt, ahogy a leányzó egy társaságban vitázott, hogy hol lehet a legjobb hajléktalannak lenni. Biztosan röpködtek az érvek, majd azt mondta: "Jó, tegyük fel seesaw-ra". Nos, most már Te is elmondhatod a véleményed, hogy szerinted hol.

Ha van ötleted, miről írjunk, mi az, amiről szívesen olvasnál, küldj levelet a hello@duhosmokus.hu-ra. Ha elmondanád véleményedet a cikkeinkről, írj bárhol hozzászólásban, akár az oldalon a cikkek alatt, akár facebook oldalunkon, vagy küldj levelet személyesen a mókusoknak (mokuspanna@duhosmokus.hu v. mokuspeti@duhosmokus.hu).

Ha nincs is mindennap időd olvasni minket, legalább kukkants rá a címekre facebookon és olvasd a heti összefoglalóinkat! Köszi! ;)

érdekesség összefoglaló gondolatébresztő megmondás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr245435571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása