A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mennyi ingyen alkohol csúszna le, ha még kapnál is érte 180 ezret?

2013. július 23.

Sör? Bor? Pálinka? Whisky? Vodka? Tequila? Mondjuk ebben a sorrendben jöhet? :D Ha szereted az alkoholt és még nincs meg álmaid munkája, ez lehet az!

alkoholfogyasztas.jpgHihetetlen, de létezik: megjelent nemrég egy álláshirdetés, amelyben fizetett alkoholfogyasztókat keresnek.

"Álommeló: Ingyen pia + havi nettó 180 ezer ft fizetés" - ez is lehetne a címe annak a hirdetésnek, amibe egy pár napja belefutottam. Az alkoholt minden mennyiségben biztosítják, annyit iszol, amennyit bírsz és még fizetnek is érte. Jól hangzik? Állítólag egy szakdolgozathoz kellenek majd az eredmények, kutatás céljából.

Ha szívesen kapnál mókusértesítést, hasonló extra melókról, kövess! ;) 

Bizonyára vonzó lehetőség mindenkinek, aki szeret inni, akár csak buliból, akár az ízéért, vagy mert alkoholista. A hirdetést feladónak teljesen mindegy, hogy melyik kategóriába tartozol, csak igyál. Egyszerű. :-)

"Amit kínálunk:
- Jobbnál jobb magyar és külföldi italok.
- Korlátlan alkoholfogyasztás fél éven keresztül.
- Baráti hangulat, összetartó közösség kialakulása a fél év végére.
- Teljes mértékben az alkoholfogyasztó igényére szabjuk a kísérletet (ha csak száraz pezsgőt szeretsz, akkor csak azt kapsz)"

- áll a hirdetés szövegében meseszerű módon.

Hogy lehet ez?

Egy tudományos diákkonferencián voltunk Zürichben, ahol felvettük a kapcsolatot egy égetett szeszt forgalmazó világcéggel, akik érdeklődtek a kutatásunk iránt. Szabad kezet kaptunk, és szabad anyagi erőforrást a kutatáshoz.

Mit kérnek cserébe?

Csak annyit, hogy fél éven keresztül akkor, azt és annyit igyál, amit és amennyit szeretnél, azonban minden alkoholfogyasztásodat és annak "következményeit" meg kell örökítened! Nem nagy ügy! Ezen kívül esznek közös iszogatások is, azokon kötelező szinten részt kell venni.

Ja, és barátok is jöhetnek! Az álláshirdető arra buzdít, hogy jelentkezzetek együtt. Máris bulisan hangzik az egész. :)

Azért a feltételek között a "szakmai tapasztalat" elgondolkoztatóan hangzik, de pl. a "szenvedélyek az alkoholok iránt" biztos sokaknak megvan alapból.

Elég hihetetlennek tűnik az egész, így előtört a szkeptikus mókusénem és megkerestem pár kérdéssel az állásadót, hátha kiderül egy kicsivel több. Íme egy-két kérdés és válasz az interjúból Zolitól, a projektkoordinátortól:

Kicsit súgnál, kiknek van leginkább esélye, hogy beválasszátok?

Mindenkinek egyenlő esélye van, hiszen többféle profilt keresünk. Lesz, aki nagyivó, mások nem isznak amúgy sem túl gyakran, úgyhogy mindenki akkor jár a legjobban, ha magát adja.

Nem gondoljátok, hogy ezzel az alkoholizmust támogatjátok és a fiatalokat pl. igen rossz irányba terelitek?

A kutatás eredményei a minőségi alkoholfogyasztást és az alkohol kulturális hatásainak megértését szolgálják, így éppen a társadalom hasznára lesznek.

Hányan jelentkeztek eddig és milyen korosztály főleg, nők/férfiak arány, ha nem titok?

3000 fölötti jelentkezés van férfi túlsúllyal, de meglepően sok nő is jelentkezik. Az életkor teljesen vegyes, volt, aki 18 év alatt próbálkozott, de jócskán vannak nyugdíjasok is.

Tudjátok, hogy törvény tiltja ezt a kísérletet? Nem gond?

Nem tiltja a törvény. A munkaszerződést megfelelő szakemberek készítik el. Mindenki saját elhatározása alapján vehet részt a feladatokban.

Nem féltek, hogy ha kiderül a személyetek és hogy az egész csak fake hirdetés és kamu, akkor személyi testőrökre lesz szükségetek?

Nem félünk, mert természetesen a hirdetés nem kamu.

Fentiek alapján mindenki döntse el, hogy hiszi vagy sem, jelentkezik vagy sem. A mókusok senkit nem biztatnak. Pont.

És ha ez mégsem jönne be,

Szerezd meg a 75 azonnali pénzszerző tippünket! >>>

Július végéig lehet jelentkezni, augusztusban elkezdődik a kutatás és belecsapnak a lecsóba a srácok. :D

Eredmény után újra jelentkezünk, maradj velünk! ;)

forrás

munka kísérlet alkohol pénz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr395415354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása